Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tech. budownictwa praktyki

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W 2 klasie technikum na profilu budownictwo zaczynają się ponoć praktyki :D Ktoś jest tu kto juz miał takie prkatyki? Dostaje się za nie jakieś pieniądze? :D

Opublikowano

w II klasie?

Ja miałem w I,II klasie po 1 dniu w tygodniu. Teraz w 3 mam miesiąc w semestrze praktyki. Nie dostajesz za to żadnych pieniędzy, jedynie zawodówka dostaje.

Opublikowano

Wydaje mi się, że praktyki w technikum to tylko zrób to sam i rozbierz, więc to nie przynosi zysków a w zawodówce cały czas robisz na rzecz innych czyli pracujesz, przynajmniej mnie się tak wydaje.

Opublikowano

Nie, w Technikum szkoła wyszukuje ci firmę w której masz praktyki(czasami szkoła organizuje), a w zawodówce wyszukujesz sobie sam i masz ją płatną(oczywiście zależy jaki szef).

Niby opłaca się w zawodówce, bo płacą ale pomyślcie że jak będziecie się dobrze sprawować na praktykach w technikum to firma może zaoferować wam stałą prace:)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Zależy 

Za praktyki nie dostajesz hajsu, lecz jesli szkola zalatwila je u jakiegos prywaciarza i niezle sie sprawujesz to cie wezmie, wiec mozna tak jakby na praktykach zrobic hajs

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...