Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynia z animacją!

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, prezentuję wam skrzynkę z animacją otwierania. Komuś może się przydać, np. zamiast dozorcy podłożyć taki właśnie kuferek.

Pobierz:

https://mega.co.nz/#!185jUALT!ENYZHj4-0qxijDtIrrv-CBanf2CmgQknHO6nn033Kuc

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dda1ac0cbd0f99c83a7d8fe4a291d905fb9f621a784569a4ce68ed27e43244da/analysis/1409665498/

Query mysql:

INSERT INTO `mob_proto` VALUES (35043, 'chest_colossus', 'Skrzynia', 5, 1, 0, 70, '', 'NOMOVE', 0, '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', 0, '', 2, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 3954, 3, 1, 0, 0, 562, 79, 100, 100, 0, 2000, 150, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, NULL, 0, 0, 0, 0, 0); 

MobProto:

Mob vnum="35043" name="chest_colossus" gb2312name="Skrzynia" type="1" rank="5" battle_type="0" level="70" event_type="1" mob_color="0" />

npclist.txt:

35043    chest_colossus

Praca nie jest moja, ja tylko reuploaduję.

post-494068-0-76969400-1409665616_thumb.jpg

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Było już kilkakrotnie publikowane w różnych paczkach.

Edit//
@554461402688252517908.png ellanore
Czy ty już masz psyche zrytą (tak jak całe to gówniane forum)? To według Ciebie jest spam?
Nie no naprawdę dzisiejsza młodzież (czyt. gimbaza) nie rozróżnia spamu od normalnego zdania informacyjnego. (to nawet nie była krytyka xD)

A do @ReallSkill nie chcę mi się pisać. Nawet pewnie postu nie przeczytał, tylko widzi zgłoszenie to wlepia procenty. ;f

Opublikowano

Report za spam. Daj mi tutaj dokładny link z TEGO forum, gdzie jest możliwy download tej skrzyni.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Edit//

@554461402688252517908.png ellanore

Czy ty już masz psyche zrytą (tak jak całe to gówniane forum)? To według Ciebie jest spam?

Nie no naprawdę dzisiejsza młodzież (czyt. gimbaza) nie rozróżnia spamu od normalnego zdania informacyjnego. (to nawet nie była krytyka xD)

A do @ReallSkill nie chcę mi się pisać. Nawet pewnie postu nie przeczytał, tylko widzi zgłoszenie to wlepia procenty. ;f

Potwierdzam widziałem już tą skrzynię w jakimś temacie specjalnie dla Was poszukam linku i dam edit 

Tu muszę się z Tobą zgodzić poziom mpc spada nie tylko przez dzieci które wstawiają rzeczy z innych zagranicznych forum ale również administrację 

Opublikowano

Potwierdzam widziałem już tą skrzynię w jakimś temacie specjalnie dla Was poszukam linku i dam edit 

Tu muszę się z Tobą zgodzić poziom mpc spada nie tylko przez dzieci które wstawiają rzeczy z innych zagranicznych forum ale również administrację 

W takim razie czekam na linki, i temat. Oczywiście report za spam, ponieważ do tematu nic nie wnosisz.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

W takim razie czekam na linki, i temat. Oczywiście report za spam, ponieważ do tematu nic nie wnosisz.

Sprawdziłeś czy działa na amd?:P Bo z tego co widzę to nie ;)

^^

Opublikowano

Wlepiłbym like za warna dla Ciebie, ale się nie da. Zejdź na ziemie.

Model oczywiście że już był na tym forum co najmniej 2 krotnie. Jeśli więc komukolwiek tu wlepiać % to Tobie za zaśmiecanie forum nic nie wnoszącymi wstawkami, które wcale nie przyczyniają się do rozwoju tego forum.

Nikt Ci nie będzie wrzucał linka do tematu/tematów bo w ostatnich dniach i miesiącach powstał tu taki śmietnik, że nic się nie da znaleźć jeśli się nie zapisze czegoś w zakładkach. Dzieje się tak właśnie przez takie osoby jak Ty, które przed wrzuceniem wstawki/reuploadu nie sprawdzą czy coś już nie zostało opublikowane. I za takie wstawki robiące tu śmietnik powinny być warny po 50%. Na konkurencyjnych, zagranicznych forach nie widziałem czegoś takiego jak kilka tematów z tą samą treścią. Tylko tutaj jest to tolerowane, co jest żenujące.

Btw. Któryś moderator też się nie popisał warnując 3 post w tym temacie. Identyczny post powinna tu napisać każda inna osoba, bo takie są fakty. Nie ma potrzeby pisania rozprawki na temat tego, że na forum jest już taka publikacja. Zwłaszcza, że Wy jako moderatorzy piszecie identyczne posty w momencie gdy sami wyłapiecie podobne tematy i je zamykacie. Tak więc proponuję odrzucić te kolesiostwo w team MPCForum (mam tu konkretnie na myśli znajomości między @554461402688252517908.png ellanore i moderatorami, co nie jest tajemnicą) i zacząć być poważnym. Czemu tak uważam? Bo kolejne posty, które faktycznie są spamem nie zostały nagrodzone punktami warn mimo, że moderator był ponownie w temacie. Jeśli prywatne zatargi mają być w ten sposób załatwiane na tym forum na zasadzie kto zna wyżej postawionego moderatora to ja nie widzę przyszłości tego serwisu.

Opublikowano

Wlepiłbym like za warna dla Ciebie, ale się nie da. Zejdź na ziemie.

Model oczywiście że już był na tym forum co najmniej 2 krotnie. Jeśli więc komukolwiek tu wlepiać % to Tobie za zaśmiecanie forum nic nie wnoszącymi wstawkami, które wcale nie przyczyniają się do rozwoju tego forum.

Nikt Ci nie będzie wrzucał linka do tematu/tematów bo w ostatnich dniach i miesiącach powstał tu taki śmietnik, że nic się nie da znaleźć jeśli się nie zapisze czegoś w zakładkach. Dzieje się tak właśnie przez takie osoby jak Ty, które przed wrzuceniem wstawki/reuploadu nie sprawdzą czy coś już nie zostało opublikowane. I za takie wstawki robiące tu śmietnik powinny być warny po 50%. Na konkurencyjnych, zagranicznych forach nie widziałem czegoś takiego jak kilka tematów z tą samą treścią. Tylko tutaj jest to tolerowane, co jest żenujące.

Btw. Któryś moderator też się nie popisał warnując 3 post w tym temacie. Identyczny post powinna tu napisać każda inna osoba, bo takie są fakty. Nie ma potrzeby pisania rozprawki na temat tego, że na forum jest już taka publikacja. Zwłaszcza, że Wy jako moderatorzy piszecie identyczne posty w momencie gdy sami wyłapiecie podobne tematy i je zamykacie. Tak więc proponuję odrzucić te kolesiostwo w team MPCForum (mam tu konkretnie na myśli znajomości między @554461402688252517908.png ellanore i moderatorami, co nie jest tajemnicą) i zacząć być poważnym. Czemu tak uważam? Bo kolejne posty, które faktycznie są spamem nie zostały nagrodzone punktami warn mimo, że moderator był ponownie w temacie. Jeśli prywatne zatargi mają być w ten sposób załatwiane na tym forum na zasadzie kto zna wyżej postawionego moderatora to ja nie widzę przyszłości tego serwisu.

Jakie znajomości? Haha, no to się rozpisałeś kolego. Aa, jeżeli tak krytykujesz forum i pracę moderatorów to wypierdalaj stąd bo nic innego ci nie zostało.

Co do pytania wyżej, nie jestem pewny czy działa na amd, ale chyba tak.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jakie znajomości? Haha, no to się rozpisałeś kolego. Aa, jeżeli tak krytykujesz forum i pracę moderatorów to wypierdalaj stąd bo nic innego ci nie zostało.

Co do pytania wyżej, nie jestem pewny czy działa na amd, ale chyba tak.

Haha mam Cię k***a! #ZGŁASZAM_CIĘ

W obu przypadkach za nic.

@topic

Tak sobie myślałem co by napisać, abyś nie uznał tego za spam, więc Ci zadań pytanie.

A mianowicie, kiedy i od czego zależy, że będziesz wiedział o poprawionej widoczności modelu na procesorach AMD?

Opublikowano

@topic

Tak sobie myślałem co by napisać, abyś nie uznał tego za spam, więc Ci zadań pytanie.

A mianowicie, kiedy i od czego zależy, że będziesz wiedział o poprawionej widoczności modelu na procesorach AMD?

Jeżeli sprawdzisz, będziesz wiedział czy działa na amd ;)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jeżeli sprawdzisz, będziesz wiedział czy działa na amd ;)

A jeśli nie mam PC z AMD, a chcę by graczom wszystko działało jak powinno? Robisz reupload czyjeś roboty, to może przynajmniej zapoznaj się z tym co wrzucasz, albo nie wrzucaj nic. To chyba logiczne.

Oczywiście nigdzie nie napisałeś, że nie jest to Twoja praca ani nie uwzględniłeś skąd posiadasz ten model.

A znajomości o które pytałeś... nie raz widziałem Cię na różnych TS z moderatorami MPCForum. Poleciał warn za sensowny post (który akurat był niewygodny i go zgłosiłeś), natomiast za spam w pozostałych postach z tego tematu mianowicie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1280731-skrzynia-z-animacja/?p=10936475

http://www.mpcforum.pl/topic/1280731-skrzynia-z-animacja/?p=10937052

http://www.mpcforum.pl/topic/1280731-skrzynia-z-animacja/?p=10937136

http://www.mpcforum.pl/topic/1280731-skrzynia-z-animacja/?p=10937540

żadnych % nie widzę. Świadczy to tylko o tym, że moderator wszedł, zrobił to o co został poproszony i wyszedł z tematu.

Opublikowano

@topic

Nie znam się na exportowaniu, ale słyszałem coś, że to chodzi o złe ustawienia animacji.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Skrzynia faktycznie była, ale niestety download wygasł.

http://www.mpcforum.pl/topic/1108661-2-nowe-pety-2-nowe-wierzchowce-skrzynia/

Więc myślę, że tragedia się nie stała :) Teraz przynajmniej jest to w postaci repupa. Chociaż mógłbyś podać źródło, skoro już coś wrzucasz nieautorskiego.

Nie ważne, że link akurat w tym temacie wygasł, bo na bank jest jeszcze jeden temat zawierający skrzynkę. A po 2 dyskusja trwa na temat tego, że było już to na forum, a sam autor tego tematu nie ma pojęcia co wstawia i czy działa prawidłowo.

Ps. Repupa xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...