Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytanka.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1: Opłaca się brać na linii top i bot przedmioty z przychodem złota? NP Medalion Nomada na ten przykład.

2: Jak to jest w sklepie z talonami zwrotu? Bo mam trzy i rozważam zwrócić Riven i kupić coś tańszego. Odnawiają się czy nie?

Opublikowano

1. Na topa nie, na bota jako support jakiś item przyda się na lepszy dochód złota.

2. Nie opłaca się zwracać postaci w końcu i tak kiedyś kupisz wszystkie. Żetony się nie odnawiają

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. Na supporta opłaca się kupować ten item, za który dostajesz kase, jak zginie minion/jak zabijesz miniona (czyli jak grasz na bocie).

Na innych raczej się nie opłaca kupować nawet tych itemów, za które dostajesz złoto-no chyba że coś z nich budujesz :P

2. Nie odnawiają się, masz 3 żetony do końca istnienia Twojego konta.

279981407253602336505.png
Opublikowano

1. Na supporta opłaca się kupować ten item, za który dostajesz kase, jak zginie minion/jak zabijesz miniona (czyli jak grasz na bocie).

Na innych raczej się nie opłaca kupować nawet tych itemów, za które dostajesz złoto-no chyba że coś z nich budujesz :P

2. Nie odnawiają się, masz 3 żetony do końca istnienia Twojego konta.

No załóżmy że Nasusowi buduje Medalion Wstąpienia. :P

Opublikowano

1. na topa chujny wybór. Najlepiej na supporta, który ma mniej lasthitów do zwiększenia przychodu. Dla nasusa - zdecydowanie nie

2. Nie odnowią się. Może Rito zdecyduje się dać nowe na początek kolejnego sezonu, ale to chamskie grube jebane świnie i nie sądze żeby postanowili coś dać tak za nic. Normalnie będą stracone do końca istnienia tego konta a nawet jeszcze dłużej :D

Nie polecam zwracania champów, i tak kiedyś bedziesz mieć wszystkich :D

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

1. Top nie, na bota jak grasz supportem to możesz. Szczególnie kupuj na suppy to, co po zabiciu miniona dwie osoby dostają za niego hajs, to bardzo przydatne :)

2. Żetony wykorzystuj tylko na skiny ;) nie odnawiają się.

916741414680034286162.png

Opublikowano

No i tu mam mindfuck, bo jak grałem Nami, lepiej mi szło mając Medalion Wstąpienia niż Roszczenie Królowej Lodu, które działa tylko na wieże dając dodatkowego golda.

Opublikowano

Roszczenie królowej lodu (Bosze jaku nup polska wersja xD jk) działa nie tylko na wieże lecz także na championy gdy zautoattackujesz ich bądź trafisz ze spella zadającego dmg. :)

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Roszczenie królowej lodu (Bosze jaku nup polska wersja xD jk) działa nie tylko na wieże lecz także na championy gdy zautoattackujesz ich bądź trafisz ze spella zadającego dmg. :)

a co z tego że ma polska wersje ? od tego chyba jest żeby ją używać

co do tematu koledzy up ci już powiedzieli :)

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko ale o skórki z fejsbuka.

Jak zmienię email na mój, gdzie mam konto w LoLu, to da mi skórkę? Bo osobiście chyba mi konto usunęli, ale brat ma więc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...