Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na 7 dni WHOT ?

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wczoraj grałem dusta . Zremisowałem po czym jak mecz się już skonczył wyszedłem . Pisało że oposciłem mecz zdziwiłem się ale ok . No i pisało żebym wbił wbiłem już nikogo nie było więc stwierdziłem że też wyjde . Dzisiaj wchodze i co ? I ban na 7 dni . Help :(

Opublikowano

Sytuacja nieprawodopodobna, Jakoś bez screen'a ciężko mi w to uwierzyć, zważywszy chociażby na Twoje chaotyczne pismo. Moim zdaniem popełniłeś inne "przewinienie" za co zostałeś zbanowany.

Opublikowano

Ogólnie to chaotczynie pisze bo jestem naprawde zły . Pisze wyraźnie że  wyszedłem z ostatniej gry . Moją ostatnią grą była ta . Po zakończonym meczu wyszedłem razem z kolega . po czym pisało że wyszedłem z gry i żeby wejść na mecz. Ok wchodze żeby nie było bo mi jeszcze bana wlepią . Ok wchodze i na serv już nikogo nie ma . No to stwierdziłem że obawiać się niczego nie powinienem . Dałem opuść mecz wyszedłem z gry . Dzisiaj przychodze właczam cs i co i ban na 7 dni . Prosze o pomoc . ss moge zrobic . Ale pisze '' wyszedłem z ostatniej gry kara czasowa ''

Opublikowano

No poważnie mówie . Mam nawet świadka . Ukończyłem mecz i wyszedłem ludzie tez wychodzili . Patrze w menu że trwa mecz wchodze i nikogo nie ma . daje wyjdz i opuść . Dzisiaj wchodze i ban :(

Wiem może że to dziwna sytuacja i nie do uwierzenia . Lecz to nie moja wina i valve powinno coś z tym zrobić . 

Oto ten screen 

post-377659-0-62809300-1409665798_thumb.png

Opublikowano

Jest takie coś możliwe ;).

Ja miałem podobną sytuację za starego konta. Zlagowało mi cs'a i gdy dołączyłem pisało już zaś że Opuściłem mecz i zostałem zbanowany na X dni. Zdziwiło mnie to bo byłem już na serwerze a pisało że mam bana, po prostu dołączyłem w tej samej sekundzie w której minął czas na dołączenie. Żeby w coś takiego trafić trzeba mieć naprawdę pecha, obstawiam że Tobie podobnie się przytrafiło.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Wyszedłeś przed zakończeniem, pewnie w momencie pokazania się tabeli ze statami.

Po rankedzie poprostu się grzecznie siedzi i czeka az nas wyrzuci do menu

Opublikowano

No własnie nie bo wyszedłem gdy zakończył się mecz więc bug polega na tym że mimo że mecz się skonczył pisało że wyszedłem z gry . A gdy wszedłem odrazu jak zobaczłem że niby opuściłem to wbiłem lecz nikogo nie było wyszedłem i pisze nadal aby dołączyć więc stwierdziłem nikogo nie ma na serwie to co będe siedział i dałem opuść. 

Ile razy moje drogie osoby nabijające posty moge powtarzać że wyszedłem ''PO ZAKOŃCZONYM MECZU'' a jak pisało że opuściłem to odrazu wszedłem i nikogo nie było więc oznacza to że to musi być bug ;/ help

Opublikowano

A tak wgl jak piszecie że wyszedłem gdy weszła tabela wyników . No powiedzmy że wyszedłem ale szczerze wątpie to przecież zaraz wbiłem jak pokazało że mam opouszczoną gre i 0 osób na serwie wyszedłem i ban . 

Opublikowano

Wyszedłeś jak była tabela wyników czyli przed zakończeniem meczu rankingowego. 

Jak wszedłeś z powortem nikogo nie bylo bo wszystkich którzy niechcieli dostac bana wyrzucilo do menu.

Poprostu jak ci minie ban czekaj az samo cie wyrzuci.

Opublikowano

Wyszedłeś przed zakończeniem, pewnie w momencie pokazania się tabeli ze statami.

Po rankedzie poprostu się grzecznie siedzi i czeka az nas wyrzuci do menu

Ładne bajki wkręcasz. Rozegrałem  w tej grze naprawdę wiele wiele mixów i jeszcze więcej razy wpisywałem w konsoli dc jak ledwo pokazała się tabela i NIGDY nie miałem takiej sytuacji :)).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jak pisząc mixy masz na myśli rankedy to naprawde dziwne.

Kiedy chce się wyjść podczas wyświetlania się tabeli wyników wyskakuje okienko z ostrzezeniem o możliwosci dostania bana za opuszczenie meczu.

Jeśli masz racje (raczej nie) to volvo nas trolluje tym okienkiem :D

Opublikowano

Wątpie żeby takie coś miało miejsce ale być może zrobiło się 15:15 i zanim pokazała się tabela opuściłeś gre ? Nie mam pojęcia ;-;

Justice rekrutuje więcej info PW !

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

jest mozliwe to ze jak pod koniec meczu wyjdziesz z niego to dostaniesz bana, dzisiaj gralem rankeda i koles dostal bana na 30minut za to ze wyszedl­

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja tak samo teraz mam normalnie gram wygrałem no i czekam nie pokazało mi pasku expa no dobra może potem się pokaże wychodzi mi z meczu automatycznie nie robię disconnect no i pisze mi że SAM opuściłem mecz reconnectowałem no i nic teraz nie dostałem kary upiekło mi się nawet nie pokazało mi w powtórkach tego meczu i mam takie pytanie czy przez to resetują się zwycięstwa do rangi czy nie bo wygrałem 5 meczy z rzędu i nie chciałbym żeby to poszło się j****

@Edit

Pokazało mi teraz że wygrałem ten meczy staty itp ale pytanie jakie zadałem u góry czy takie coś nie resetuje meczy z rzędu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...