Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne - problem.

eeQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, po pierwsze napiszę że nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić więc jak zły dział to możecie go przenieść.

Teraz opisze wam mój problem.

Miałem słuchawki nauszne lecz mi się popsuły i nie miałem kasy, a nie chciałem też kupować jakiegoś badziewia więc wziąłem od telefonu jakieś stare słuchawki douszne (takie mega stare, teraz to może i za darmo je rozdają).
Podłączyłem je do tego(fota niżej) i normalnie działały. Po pewnym czasie popsuła mi się jedna strona tych słuchawek i dziś kupiłem też douszne na pewien okres czasu

8994314096608591021590.jpeg

z tym samym wejściem (3.5mm) i po podłączeniu do tego co na zdjęciu jest słuchawki mi się działają.

4618314096605421021590.png

PS: Podłączyłem te stare słuchawki i normalnie działają.
PS2: Podłączyłem te nowe słuchawki do klawiatury bo tam też mam wejście na słuchawki i tam działa. Tylko że nie chce mieć przy klawiaturze tych słuchawek bo nie mogę ściszać ;(

Znalazłem już przyczynę tego dlaczego mi to nie działało   :) Temat do usunięcia ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...