Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Ktora skorke kupic?

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam dylemat. Otoz nie wiem jakiego skina kupic. Pool party lee? (mam prawie wszystkie skorki do niego prócz Pool Party i SKT T1), czy PROJECT: Yasuo (mam juz do niego skorke).

Jaki skin wybralibyscie na moim miejscu?

Z gory dziekuje.

RGt.png

Opublikowano

PoolPart Lee będzie lepszy ;) Fajnie ogólnie wygląda, moim zdaniem całkiem spoko szczególnie animacja recalla :D A jak masz skin do Yasuo to nie opłaca się kupować drugiego :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

PoolPart Lee będzie lepszy ;) Fajnie ogólnie wygląda, moim zdaniem całkiem spoko szczególnie animacja recalla :D A jak masz skin do Yasuo to nie opłaca się kupować drugiego :)

A z drugiej strony mam kilka skinow do Lee :) A skin do yasuo wyglada obiecujaco.

RGt.png

Opublikowano

Pool Party Lee - wydaje mi się, że jest to najlepszy skin do Lee. Bardzo fajny recall. Co do Yasuo, wygląd nie jest jakiś znakomity, ale animacja fajna. Wybrałabym do Lee :)

Opublikowano

Pool party fajniejszy, ale project ma grafę podobną do skinów mecha (aatrox, malph) to zalezy od własnych preferencji, ale wybrałbym raczej pool party

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...