Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YT2GAME

RajmanP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjął by sie ktoś zadania stworzenia prywatnego serwera easy/pvp prawie identycznego jak yt2game?

Można by było wprowadzić nowości typu pety , kostiumy czy runy ale bez przesady.

Bardzo pamiętam ten serwer , mógłbym pomagać przy robieniu serwa , ale odrazu mówie że nie jestem jakiś strasznie doświadczony w te sprawy , jestem graczem , który kochał ten serwer i ma ochote na nim pograć (jak by co to trochę ogarniam navicata itp ale dużo sie nie spodziewajcie)

Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś podjął się tego zadania.

Odrazu mówię że nię będę żadnym administratorem ani sponsorem , poprostu gracz

Opublikowano

Podjął by sie ktoś zadania stworzenia prywatnego serwera easy/pvp prawie identycznego jak yt2game?

Można by było wprowadzić nowości typu pety , kostiumy czy runy ale bez przesady.

Bardzo pamiętam ten serwer , mógłbym pomagać przy robieniu serwa , ale odrazu mówie że nie jestem jakiś strasznie doświadczony w te sprawy , jestem graczem , który kochał ten serwer i ma ochote na nim pograć (jak by co to trochę ogarniam navicata itp ale dużo sie nie spodziewajcie)

Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś podjął się tego zadania.

Odrazu mówię że nię będę żadnym administratorem ani sponsorem , poprostu gracz

Pety,Kostiumy,Runy to juz bylby inny serwer od Yt2game. :)

a sam serwer nie jest ciezki do zrobienia.

image.png

Opublikowano

Dzisiaj taki serwer by się nie przyjął.Kiedyś była era chińskich serwerów, które były dość specyficzne, np. na w/w serwie to było robienie najlepszych epików z bronii na 55 level, dropienie kryształów i przepustek z małp, drop yang z każdego moba na każdym poziomie itd.Pangeayt2 jest nawet podobny do Yt2game, ale to to jest serw, na którym gra kilkaset osób tak gdzieś z 300 - 400 a reszta to boty dropiące kasę.Ogólnie mówiąc era tych serwerów się skończyła i dzisiaj już po prostu nie mają prawa bytu.Teraz serwery prześcigają się w nowych mapach, dungach, jakiś bajerach typu 4 strony eq itd, a nagle ktoś miałby wyskoczyć z serwerem gdzie najlepsza mapa to av2 a broń pogromca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...