Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wcześniej odpalałem bola i nie musiałem logować się na konto;/ a teraz każe mi wpisać login i hasło próbuje zrobić konto to chcą bym zapłacił można to jakoś ominąć albo jest jakaś inna wersja dla free userów ;/ ? ? za linkuje ktoś 

Opublikowano

Chodzi o to że wyskakuje ci błąd "Failed to Login" Czy Failed to download" Czy wgl, nie pamiętasz swojego hasła? Jeżeli nie pamiętasz wejdź na stronę od Bola i kliknij "Forget Password" prześlą ci na e-maila wszystko.

Tylko zanim to zrobisz spróbuj na stronie wpisać hasło żeby mieć pewność że ci nie działa, bo tak tworzymy my ludzie sobie niepotrzebne problemy.

Opublikowano

uruchom->%appdata%->Roaming->BoL- kasujesz ten folder. Jak nie pomoże to 

uruchom->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node-> BoL - kasujesz ten folder.

btw. to jest dla win7x64

Opublikowano

Kolega Wyżej dobrze mówi, byłemw  robocie nie miałem jak tobie odpisać, Wyżej like za dobre info, też tak robiłem pomogło mi od razu ;)

@Edit

@Sharo1916

Po usunięciu Folderu z %appdata% Robisz nowy Folder jeszcze raz "BoL"

Jeżeli skasowałeś pliki z folderu regedit, upewnij się że nie zostały pozostałości.

Patrz na pkt.1 on jest ważny jeżeli nie pomoże, pisz do supportu BoL'a, 

Jego profil na BoL'u http://botoflegends.com/forum/user/45474-jaikor/

Na dole masz jego skype dodając go napisz w czym problem.

Być może potrzebujesz HWDI reset żeby logowanie się Udało ;)

Powodzenia!

@ Edit 17:44

Jeszcze jedno przypomniało mi się, musisz również mieć HotSpot SHIELD, aby dobrze pobrało pliki BoL'a z ich serwerów, ten program umożliwia bezpieczne połączenie.

Opublikowano

Skasowałem obydwa dalej mam "failed to login"

spróbuj wyłączyć firewalla nastepnie stworzyć folder dodać go do wyjątków w antywirusie i wypakować tam bola. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...