Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Effi

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotowanie niestety nie wlicza się do żadnych statystyk. Najważniejsze jest DMG bo wlicza się do wszystkich.

EFFI- można podbijać capem/decapem

wn7- można podbijać fragami

wn8- można podbijać DMGem

Na effi i wn7 nikt nie patrzy. Liczy się tylko wn8. Nie można go sztucznie podbić. Trzeba klepać dmg.

Opublikowano

a może mi ktoś przypomnieć co w najwiekszym stopniu wlicza się do effi ?

Cap/decap. Zrobisz okupanta i masz za bitwę z 5k effi. Na ten wyznacznik skilla patrzą tylko najgorsze klany, bez żadnej przyszłości.

Jedynym słusznym wyznacznikiem skilla jest WN8, lecz on nie liczy dmg po spocie.

Opublikowano

a to co liczy xvm na kolory czerwony,zielony itd to co to jest ? xD

Zależnie od konfigu, zazwyczaj WN8.

Opublikowano

Dla WN8 najlepiej grać tym, czym umiesz zadawać najwięcej obrażeń. Ale gra pod staty i tak nie ma sensu, chyba że jesteś unicum'em i chcesz dołączyć do jednego z najlepszych klanów.

Opublikowano

Dla WN8 najlepiej grać tym, czym umiesz zadawać najwięcej obrażeń. Ale gra pod staty i tak nie ma sensu, chyba że jesteś unicum'em i chcesz dołączyć do jednego z najlepszych klanów.

Jak to gra pod staty nie ma sensu? Sądzisz że mój styl gry jest zły?

Top: Masz tu tabele wn8: http://www.dom1n.com/newsy/nowa-tabela-wn8/

Jak zrobisz więcej dmg niż tutaj jest podane będziesz miał ponad 2000wn8.

Opublikowano

Gra tylko dla stat nie ma sensu. Widać to po twoim zachowaniu podczas gry - wyzywanie, obrażanie wszystkiego i wszystkich, chęć odinstalowania gry przy byle -1550 od arty i podobne. Granie tylko dla stat i ciągłe przejmowanie się tylko nimi powoduje zbyt duży stres aby można było grać przyjemnie.

Opublikowano

przejrzałem ten link co podał juri na większości czołgów mam podobny dmg do tego co jest podany na tej stronce, a moje effi wynosi marne 1315

Feel the beat!

Opublikowano

przejrzałem ten link co podał juri na większości czołgów mam podobny dmg do tego co jest podany na tej stronce, a moje effi wynosi marne 1315

A co ma effi do WN8?

Opublikowano

pewnie dlatego mam niskie wn8 bo gram glownie scoutami

Scoutem też można robić dobre wyniki jeśli chodzi o WN8. Taką 90 zrobisz 1200 dmg i świecisz się na fioletowo.

Opublikowano

Tłumaczenie się ..

Każdy czołg ma inny wyznacznik wn8, wystarczy, że zrobisz 900 dmg

Tak, ale zrobisz 9k po spocie i 600 dmg i masz żółte staty...

Opublikowano

Zobacz o jakim wyznaczniku skilla pisałem, napisałem gdzieś o spocie i wn7 ?

Nie zrozumiałeś mnie. Czołgi lekkie służą głównie do spotowania. Czy mają grać na lepszym poziomie, świecąc drużynie i wygrywać mając 600wn8, czy przegrać robiąc 1000 dmg i fioletowe staty?

Lepiej świecić takim lajtem, ponieważ za to jest więcej expa. Oczywiście gdy mamy pewny strzał to strzelamy, potem jedziemy po arte itp.

Opublikowano

Nawet nie trzeba robić ton dmg po spocie, wystarczy spotować tam gdzie to faktycznie drużynie pomoże. Wyspotowany przeciwnik(a nawet grupa) musi/muszą chować się za osłoną, nie może/mogą się wychylić i takie tam. Zdobycie miejsca w ten sposób znacznie bardziej pomoże drużynie niż spotowanie trzech idiotów w TOGach jadących na 3xR. A przynajmniej tak się gra, jeśli zależy ci na zwycięstwie a nie na expie. Gdzieś się natknąłem na informację, że wygrywający zdobywają 185% expa i kredytów tyle co przegrywający(za te same osiągnięcia), nie jestem pewien czy to na pewno 185% ale każdy gracz chyba zauważył że różnica duża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...