Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wyłape bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej grałem dzisiaj Sivir ADC koleś napisał że gram ba bolu i nagra mecz, na którym widzi jak rzucam Q z pleców, jestem w G5, mam sie przejmować czy to pp olać ? 

Opublikowano

Jak z pleców to możesz już konto na śmieci wywalić bo ban będzie :P (oczywiście jeżeli to wysłał to RITO)

graphic.png

Opublikowano

Tak, dostaniesz perma na IP, już nigdy w życiu nie zagrasz w lola, potwierdzone info. Przykro mi, trzeba było nie cheatować.

Ej stary to jest forum o czetach, tyle że jeżeli używał exploitów a sam powiedział że używał skili na pleców no to raczej ban będzie.

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli wyśle no to możesz się martwić, ale nigdy nie masz pewności, graj, czas Ci pokaże :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja miałem wiele takich spraw np. Ryze na exploitach na topie Zasięg większy+ za pleców, mówią że wyślą na mnie raporta, 2 miesiące w plecy i wciąż bana nie ma ;)

Także zawsze jak ktoś mi mówi takie rzeczy to "pisze ok"  przeważnie koleś mówi że nagrywa i serio raport, ale ludzie tego nie robią bo im się nie chce ;)

Nie Traktuj tego poważnie ;)

Opublikowano

Śmieszy mnie to niby ban za co? rito nawet się nie przejmuje bolowcami zobaczcie na takiego @Evanetha @Selexa

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Nie ma exploitu na q zza plecow sivir

Dziala to tylko na postacie ktore maja skille takie jak e cassio czyli nie skilshot :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie ma exploitu na q zza plecow sivir

Dziala to tylko na postacie ktore maja skille takie jak e cassio czyli nie skilshot :)

Q Sivir to właśnie SkillShot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...