Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILDIA HELL REKRUTACJA

nowaczekpol21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukiwaczy przygod poszukuje aktywnych graczy do gildii 

POZIOM GILDII -15LVL

PROSZE O KONTAKT POD TEMATEM LUB PO PRZEZ TABLICE W GRZE 

POZDRAWIAM :)

ZARZADCA GILDII ANTYEVENR1

Opublikowano

Nie polecam. Byłem w niej dość sporo czasu i z tego co zauważyłem, większość członków to 12-latki nie znające polskiej ortografii.

28al1d2.png

Opublikowano

Owszem, masz rację - nie liczy się wiek. No ale kto by chciał by non-stop na czacie zieloną czcionką leciały fajne teksty typu "kto pomorze w..." etc. Wszystko rozumiem jeżeli zdarzyłoby się to raz na jakiś czas no ale nagminnie? Piszesz również, że liczy się fajna atmosfera, zgadza się. Niestety przykro mi to ujmując u was taka nie panuje, wręcz przeciwnie. Multum razy widziałem kłótnie na czacie o w zasadzie byle co upiększając słowami: "ty cioto, kur*" itd. Jeżeli tak ma wyglądać ta wasza "fajna" atmosfera w gildii to każdemu z miejsca odradzam. Każdy ma swoje zdanie na wasz temat i ja mam takie a nie inne. Pozdrawiam. 

28al1d2.png

Opublikowano

Wydaje mi sie ze sporo czasu minelo od kad nie jestes w naszej gildi  wiele sie tam zmienilo osoby ktore uzywaja wulgarnych slow sa odrazu wyrzucone a co do prosb o pomoc to jest tak w kazdej gilii ( zalezy to od gracza a nie od gildii)

ZAPRASZAM CIE DO GILDII SAM OCENISZ ZMANY JAKIE ZOSTALY WPROWADZONE 

POZDRAWIAM ZARZADCA antyevenr1 :)

Opublikowano

Odszedłem z gildii tydzień temu. Myślę, że to nie jest aż tak wiele czasu... Piszesz natomiast, że "a co do prosb o pomoc to jest tak w kazdej gilii ( zalezy to od gracza a nie od gildii)" lecz z tego co mi wiadomo gildię tworzy społeczeństwo graczy. Pozdrawiam.

28al1d2.png

Opublikowano

nowaczek nie zgodze sie ze liczy sie az tak dobrze atmosfera bo jesli jak pan tu up pisze to na prawde bez przesady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...