Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Save Metro Redux

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problemik z grą Metro 2033 Redux :D Gra crashuje mi pod koniec misji bodajże "Wieża" kiedy to Artem jest w jakiejś tam wizji, ucieka przed tymi czarnymi "ludźmi" w stronę światła, upada, pojawia się chyba Hunter i daje mu broń mówiąc coś żeby zabił, czy coś takiego :D gdy dostaje broń Artem wstaje i crash gry :( Grę mam oryginalną itd, ale podejrzewam że to moja wina :D Przeliczyłem się na początku i uruchomiłem grę na najwyższym poziomie trudności, jestem w miarę dobry w strzelanki, ale ta gra mnie po prostu połknęła w całości, więc musiałem posiłkować się na koniec gry (swoją drogą niezłe tam nawalanki) programem, który zwiększył mi ilość posiadanej amunicji :D Chciałem ją mieć tylko na jedną misję, przeszedłem ją, zrestartowałem grę, aby amunicja wróciła do normalności, ale że jestem głupi nie pomyślałem że amunicja jednak zostanie na następne misje ;_; i od tamtej pory gdy chciałem podnieść jakąś broń, albo coś gra od razu mi crashowała, ale miałem dobre giwery więc nie narzekałem. Problem pojawia się teraz gdy nie mogę nic zrobić gdy dostaję broń od Huntera. Musiałbym chyba przechodzić od nowa misje od czasu gdy dodałem amunicji, było to w misji przy bibliotece więc nie uśmiecha mi się za bardzo przechodzenie najcięższych jak dla mnie poziomów od początku ;_; Instalowałem patch i tak dalej, ale to nic nie pomogło, jak już pisałem jest to moja wina niestety ... byłby może ktoś tak dobry i dałby mi save normalny, czy tam autosave po tym jak dostaję się broń od Huntera i robi się coś ? Nie wiem co no bo nie mam jak zobaczyć :D No chyba że już po tym fragmencie żadnego innego save'a nie ma :( Wtedy trudno, ale jeśli jakiś jest to BŁAGAM pomóżcie, albo nawet dajcie swój normalny save, powinno działać :D Mam nadzieję ze zrozumieliście co pisałem i tak dalej :D I dziekuje za pomoc !

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...