Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3DS Getway co to jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Planuje zakup 3DSa i wiem że panuje blokada regionalna jednak aż tak się tym nie obawiam ale jednak gdy przeglądałem aukcje bardzo zaciekawiłem się Kart ridżem (SR jeśli źle napisałem :rolleyes: ) o nazwie GetWay postanowiłem sprawdzić sprawę i z tego co wyczytałem na angielskich stronach (Polskich nie było a z angielskiego nie jestem mistrzem więc mało zrozumiałem :P ) dzięki temu cudeńku można zdjąć blokadę regionalną i dodać do 3DSa jeszcze kilka bajerów. Więc tak jak napisałem jestem kompletnie zielony w angielskim więc nic nie zrozumiałem nawet przez tłumacza (Wiecie jak tłumaczą tłumacze  ;) ) i proszę was żeby obeznani w temacie odpowiedzieli mi wyjaśnili lub w najlepszym przypadku dali jakiś filmik po polsku z instalacją tego.  :)

PS. Dzięki za wszelkie odpowiedzi!  :)  :)

76561198063234165.png

Opublikowano

W tym ci nie pomogę ale jak zamierzasz kupić 3dsa to kupuj tylko najnowszą wersję(z dwoma analogami etc.). Inaczej nowe gry ci nie będą działać.

Opublikowano

Dzięki ci wielkie Taitmi oszczędziłeś mi zawodu z możliwości bycia posiadaczem starej konsoli :P (Tak miałem z PSP kupuje PSP kilka miesięcy później BUM PSvita xD)

Na pewno sobie trochę poczytam i obczaję sprawę. ^_^

PS. Mam wielkie nadzieje że ta nowa konsolka nie będzie miała blokady granicznej i tak naprawdę cieszę się że będzie miała osłabione 3D bo bardzo mnie ciekawiło to a szczerze martwiłem się o wzrok. :)

PS2.Jeszcze raz wielkie dzięki i temat do zamknięcia nie potrzebuje już info od GetWayu. :)

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...