Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoit Dekompilacja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacie!

Poszukuję dekompilatora do AutoIT. Jest pewna fajna stara aplikacja napisana w tym języku i wymaga trochę aktualizacji. Niestety projekt został porzucony jakiś czas temu więc chciałem to zrobić na własną rękę. Pomoże ktoś?

[tested - not working]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

myaut2exe - prosty w obsłudze i jak na razie działa, sprawdź może ci bedzie pasowac

Czy możesz zuploadować tę wersję, którą posiadasz?

Opublikowano

Down:

http://www.speedyshare.com/files/21791323/Aut.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a0a35569681f46537d8f61c31a19d4cb71615a809a952bd7dde3291d74a4f8fa-1270498841

Pobierasz na wlasna odpowiedzialnosc, bo skaner wykrywa haxy w skryptach .au3

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dziękuję za pomoc jednak nadal się nie udało zdekompilować programiku - pewnie po porostu się nie da.

Opublikowano

nie zdekompilujesz jak nie znasz ustawień opcji kompilacji , aktualnie praktycznie niemożliwe staje sie wyciągnięcie plików źródłowych z programu. juz w czasie samej kompliacji program poddawany jest szyfrowaniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to nie jest program pisany w autoicie , on uzywa tylko bibliotek z AutoIT

ImageSearchDLL.dll

Interop.AutoItX3Lib.dll

mówie o nowszej wersji tego bota bo to co dałeś to staroć już

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zgadza się

warunkiem uzytkowania bota jest nawet zainstalowanie AutoIt by nie łamac licencji uzytkowania bibliotek w nim zawartych :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A szkoda, chciałem go nieco zmodyfikować dla innych przedmiotów lub w ogóle rozbudować ale skoro się tak sprawy mają to trudno. Niestety nie mam nawet żadnego kontaktu z twórcą.

Generalnie do zamknięcia.

Opublikowano

nie ma problemu z kontaktem z xManiX, działa i rozbudowywuje cały czas bota o nowe funkcje , jedyny problem to tylko czy znasz dobrze język niemiecki by się z nimi porozumieć , a jak stoi z angielskim nie wiem niestety

ale skoro sam rozbudowywuje bota to dlaczego miał by własnie tobie udostępnić swoje kody źródłowe?

p.s. mała nauka dla leniwych. jak czegoś szukasz kest takie fajne urządzenie zwane przeglądarka internetowa i google w nim zawarte, no i masz wszystko co potzreba do znalezienia odpowiedniej osoby i programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nauki dla leniwych mi nie trzeba bo dość dobrze sobie radzę. Z niemieckim cienko stoję ale z angolami się dogaduje :D

Dlaczego? Bo jego postępy się strasznie przeciągają :D

Opublikowano

jak cie stac to zapłać sobie konto premium tylko 25$ i bedziesz miał dostęp do kodów źródłowych niektórych botów i strefy developerów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

tak samo jak każdą inną dll, tylko znajść dokumentacje do niej

na forum autoit masz wiele przykładów i darmowych bibliotek jak i sposoby ich wykorzystania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyc..

SuicideRlz (post 4) mógłbyś jeszcze raz up-nąć ten programik.?? Mi jest potrzebny a link wygasł. ;-(

Opublikowano

niie ma raczej potrzeby , dekompilator obsługuje wersje 2 wersji 3 Autoit już nie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Nie moge dać programu ponieważ tam są wpisane moje dane do logowania (programik do użytku własnego) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...