Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z edycją map w WarRock!

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy można edytować mape na swoim serwerze chodzi mi np. o dodanie puszki  takiej jak w załączniku.

post-86537-0-60855000-1409584927_thumb.jpg

Opublikowano

Mapy można edytować jednakże jest to trudna rzecz i trzeba robić to manualnie. Nie ma nawet do tego żadnego programu (typu wstaw i masz).

Wgl powiedz mi o jaką puszkę tu chodzi ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mapy można edytować jednakże jest to trudna rzecz i trzeba robić to manualnie. Nie ma nawet do tego żadnego programu (typu wstaw i masz).

Wgl powiedz mi o jaką puszkę tu chodzi ..

chodzi o tą skrzynke. Te z ktorych jest ta piramida ustawiona

Opublikowano

chodzi o tą skrzynke. Te z ktorych jest ta piramida ustawiona

No to tak jak napisał ujmnji da się edytować mapy ale nie ma do tego żadnego programu więc musisz robić to na czuja albo jak kto woli metodą prób i błędów.

Opublikowano

Rozumiem. Problem w tym, że gdy chciałem np na marien dostawić tą skrzynkę, Nie dało to jednak efektów. Jakie plik/pliki muszę edytować? Próbowałem już pliki "staticobject.dat" i staticobject.dat.bak" w folderze /maps/marien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...