Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Origin

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:Konto Origin
Metoda kontaktu: PW
Opis rzeczy:Na koncie znajdują się gry: Battlefield 3, Fifa 14, TheSims2 cała kolekcja + parę innych badziewi (ss)
Oczekiwana/oferowana cena:Do ustalenia
Zdjęcia/inne informacje:8q8ne6.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Słyszałem właśnie, że bezproblemowo niby można zgłosić to do supportu i niby konto Ci w jakiś sposób zwrócą.

Jest to możliwe, ale ja gwarantuje, że w żaden sposób NIE BĘDĘ próbował odzyskać tego konta.

giphy.gif

Opublikowano

A nie da się może przenieść twojej zawartości konta np tylko Fify 14 na moje ? Gdybyś napisał do supportu z takim zapytaniem? Jestem w stanie zaoferować konto w Goldzie V mega dobre MMR ponad te ligę co wiąże się z tym, że będzie przenosić o 2 dywizje w górę.

Opublikowano

A nie da się może przenieść twojej zawartości konta np tylko Fify 14 na moje ? Gdybyś napisał do supportu z takim zapytaniem? Jestem w stanie zaoferować konto w Goldzie V mega dobre MMR ponad te ligę co wiąże się z tym, że będzie przenosić o 2 dywizje w górę.

Dać moich zawodników i moje coinsy na twoje konto to żaden problem i nie trzeba pisać do supportu.

Dałbyś radę sprzedać za 15 zł PSC? Jeżeli tak to pisz.

Bez przesady, trochę więcej ;x

giphy.gif

Opublikowano

Dać moich zawodników i moje coinsy na twoje konto to żaden problem i nie trzeba pisać do supportu.

Tylko, że ja nie mam fify 14 ... pytam się czy można z twojego konta jakoś przenieść grę fifa 14 na moje za pomocą supportu

Opublikowano

Tylko, że ja nie mam fify 14 ... pytam się czy można z twojego konta jakoś przenieść grę fifa 14 na moje za pomocą supportu

No tego nie wiem, raczej nie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...