Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Poszukuję GM! / Chce Zostać GM!

maki20005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niemoge chcialem poczytac kto sklada oferty ze szuka GM'a czytam a tyutaj tylko 2-3 posty a reszta o tym ze chce zostac GM'em !!!! Ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem regulamin!!!

33997.gif33983.png

33980.png32541.gif

33574.png

messibannerkopia.jpg

Opublikowano

OFERUJE SIEBIE JAKO GM

Witam oferuje siebie jako gm na jakimś serwie co mógłbym robić.

Uspokajać noobków jagby było coś z nimi nie tak

Wykrywać bugi na serwerze.

Jak serwer PVP to mógłbym dawać itemki graczą.

Znam Komendy GM i umie się w określonych sytuacjach posługiwać.

Kontakt:

GG:213477

Skype:darkorbitpl (polecam skype poniewarz częściej jestem na skype dostępny niż na gadusie:]

Email:[email protected]

[email protected]

[email protected]

Oczywiście jest jeszcze możliwość PW.

Od Mojej Strony To wszystko Jak ktoś się zdecytuje To chętnie zostane u niego na serwie GM

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

POTRZEBUJE POMOCY!

Cześć wszystkim! Pisze w sprawie pomocy, chyba raczej odpowiedni temat na taka pomoc...

Otóż: Jestem w trakcie robienia serwera (oczywiście wszystko na poważnie) lecz natknąłem się na pewien problem, z jakim stykał się już nie jeden "przyszły" Admin...

Po 2 tygodniach NAPRAWDĘ CIĘŻKIEJ pracy, okazuje się, ze nie mam wystarczającego komputera... Myślałem ze 1giga ram wystarczy i 20mega neta(20mega nie 2!), tzn. net w pozo ale gorzej z komputerem :/!)

I tego tyczy się właśnie moja prośba, czy raczej moje zgłoszenie... Poszukuje tzw. Hostera, który (i tu przepraszam za słownictwo) ma zaje*istego kompa! I jeżeli już, chciał bym aby był to ktoś w wieku powyżej 15 lat.

Jest jeszcze 2 prośba, a mianowicie, gdyby ktoś raczył pomuc nam materialnie, tzn. wpłacić jakaś kwotę, która w 100% poszła by na serwer SSH (myślę, ze wiecie co to jest).

na razie zrobiłem stronę www (to wszystko co moglem zrobić na moim komputerze), a w niej większość elementów komercyjnych, a wszystko po to aby uzbierać na serwer SSH. Moje plany są wielkie! potrafię praktycznie wszystko! Lecz niestety... Bóg nie uczynił mojej rodziny na tyle bogatej aby zakupywać co jakiś czas owy serwer... Pozdrawiam i liczę na zrozumienie oraz pomoc!

Kamerka.

PS: ta strona to:

www.yo5yt2.cba.pl KONTAKT: GG: 7685846 ( WSZYSTKO NA STRONCE [ ZAKLADKA KONTAKT] ABLO GG PO PRAWEJ STRONIE)

a wlasnie! zapomnialem ze robilem jeszcze intro: http://www.youtube.com/watch?v=4xvEE7JO4ZE

I jeszcze raz prosze was o powage!

Zrób test dla zabawy! Sprawdź jaką masz głowę do picia! Wejdź na: Test piwosza v2.

Opublikowano

Ofiaruje siebię jako Gm'a

Opis:Chciał bym zostać gm ponieważ , nudzi mi się . A nie wyrażam się ani nie jestem analfabetą.

Oczywiście znam wszystkie komendy na pamięć . Moge przejść test , jakiś ponieważ mam dłuże doświadczenie.

Kontakt:Prosze pisać na PW

GG: 18311717

E-mail: [email protected]

ŠӘИМΔ ĂLL

(^^(-_-)^^)~((-_-))~°l¯l_l¯l°(¯`·.·´¯)<(*_*)>

Ten kto wejdzie na mój profil i da komentarz ma + .

Opublikowano

Witam chciałbym zostać Gm'em ponieważ nigdy nie byłem itd.

Proszę pisać na PW:D

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Jakbym był modem to bym po warnie strzelił ,ale dobra (nie jestem :/)

A oto moje zdanie o tym temacie:

Epic Fail

Skoro zakładacie już taki temat to powinniście byli przestrzegać regulaminu jak no nie wiem ,słów własnej matki.

Zamiast (powiedzmy sczerze) banalnych czy raczej nie istniejących kar można napisać:

Za nie przestrzeganie regulaminu ban na 7 dni lub 20%-30% ^ ^.

Przepraszam za drobny spam z mojej strony i nie przestrzeganie regulaminu tematu ,ale już nie mogłem patrzeć na ten spam.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Dodaj nową pozycję...