Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem gry

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam problem, mianowicie chciałem pograć sobie w Skill SF 2. Założyłem konto na oficjalnej stronie, ściągam klienta gry (Gameforge Live) i zacząłem pobierać grę tym programem. Wszystko ładnie pięknie, po 20 minutach z ciekawości chciałem zobaczyć ile już pobrało mi gry. Gameforge Live nie pokazuje tego ale znalazłem folder do którego pobiera mi instalację do gry. było 1gb napisane obok "SF2_Setup_GFLive_20130906". Okej wszedłem znowu po 20 minutach było 2 gb. Minęło jakieś 10 i wchodzę znowu a tam zaczęło mi pobierać od nowa i 16mb ważył ten plik. Ale dobra jestem cierpliwą osobą wiec poczekałem doszło znowu do ponad 2gb i znowu zaczęło pobierać od nowa. Pytanie do was co robić? albo jakby ktoś mógł podać link z innej strony żebym pobrał grę jakimś torrentem czy coś, żeby nie było problemów.

Opublikowano

Wejdź w folder gdzie pobieraj ci się gry z gameforge live. Wejdź w skill i odpal przez

DFUBG.exe
ten co waży mniej.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Wejdź w folder gdzie pobieraj ci się gry z gameforge live. Wejdź w skill i odpal przez

DFUBG.exe
ten co waży mniej.

Problem w tym, że ja w tym folderze mam tylko SF2_Setup_GFLive_20130906 i dokument tekstowy o nazwie version. I właśnie ten 1 plik jak ściągam i dochodzo do około 2gb zaczyna go pobierać od nowa. Może ktoś podeślę już ściągniętą instalkę gry tylko z innej strony ? Proszę o pomoc ;c

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dobra już sprawa rozwiązana, lepiej późno niż wcale. Antywirus mi uniemożliwiał dalsze ściągnięcie. Wyłączyłem go i bez problemów ściągnąłem i zainstalowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...