Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mozna miec darmowe konto w banku ?

der0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko forumowicze  Mam do was pytanko: Czy będąc niepełnoletnim można mieć swoje konto w banku ? Najlepiej takie które można założyć za darmo przez internet. Fajnie by było gdybyście też opisali jak to wygląda. Z góry dziękuję i pozdrawiam ;D 

Opublikowano

Można mieć np. w mbanku masz izzykonto od 13 roku życia.

Musisz mieć tylko zgode rodziców na założenie konta, bo bez niej go nie założysz. I możesz to zrobić przez internet.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Musisz mieć tylko zgode rodziców na założenie konta, bo bez niej go nie założysz. I możesz to zrobić przez internet.

A w jaki sposob trzeba meic ta zgoe rodzicow ? W sensie rodzic ma cos tam wpsiac czy jak ?

Opublikowano

W PKO jest darmowe konto powyżej 13 roku życia. Jak zapewniają za wszytko 0zł.. prowadzenie konta.. i takie tam.

r3ePj8E.png

Opublikowano

ING też darmowe.

Musisz pójść do banku z rodzicem z jakimś tam dowodem urodzenia, czy czymś takim

i ci robią konto, po czym dają kartę.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Podpinam się do tematu, troszkę go zmieniając, bo sam mam zamiar założyć takie konto, typowo studenckie. Jakie jest najlepsze? Gdzie koszty są najmniejsze? Jakie wy wybraliście i dlaczego? 

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

A w jaki sposob trzeba meic ta zgoe rodzicow ? W sensie rodzic ma cos tam wpsiac czy jak ?

Konto zakładasz przez internet, ale zazwyczaj potem trzeba iść do banku żeby podpisać umowę i oczywiście rodzic musi to podpisać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Co do Izzy - jeżeli nie wydasz w sumie 100 zł przez płatność kartą, wtedy pobierają jakąś opłatę.

Bodajże 5 zł. Reszta jest za darmo.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
 Jakie jest najlepsze? Gdzie koszty są najmniejsze? Jakie wy wybraliście i dlaczego? 

Bank Spółdzielczy z pośród wszystkich banków ma najniższe opłaty oraz moim zdaniem najlepszy bank. Sam mam w Łąckim Banku spółdzielczym konto. 

Konto internetowe, karta kredytowa, rachunek jest bezpłatny na takiej zasadzie żeby na koncie było co najmniej 10zł zawsze co miesiąc. Oni ci tego nie pobierają ale żeby te 10 zł co miesiąc conajmniej na konto wpływało ;).

Opublikowano

Co do Izzy - jeżeli nie wydasz w sumie 100 zł przez płatność kartą, wtedy pobierają jakąś opłatę.

Bodajże 5 zł. Reszta jest za darmo.

Nie. Mam izzy i nic nie płace.

W c**j polecam mbank i to konto. Sam mam, z*********e funkcjonuje, bardzo mi się przydaje, bardzo.

Konto zakładasz przez internet, ale zazwyczaj potem trzeba iść do banku żeby podpisać umowę i oczywiście rodzic musi to podpisać.

Masz opcję że kurier przywozi Ci papiery pod same drzwi, podpisujesz i tyle. Później listem przychodzi Ci karta i wszystkie informacje. Ja tak robiłem bo miałem zbyt daleko do banku i nie chciało mi się jechać ;)

Bonus:

210331409594886336505.png

Na bogato ostatnio B)

3t6EGVz.png

Opublikowano

W ING masz wszystko za darmo, jedynie wpłaty i wypłaty na terenie banku kosztują (ale we włatomatach przy banku masz za darmo). Karta itp., za darmo. Musisz mieć akt zgonu, albo dowód osobisty i przyjść z rodzicem.

Opublikowano

Nie ma i nie istnieje bank który nie pobierze prowizji, cennik opłat jest zawsze dostępny i warto przeczytać by nagle się nie okazało ze po roku trzeba bulić 50-70 zł za samo posiadanie konta

Tak przy okazji, opłaty za konta dla dzieci płacą i tak rodzice a dziecko cieszy michę ze ma darmowe konto. ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...