Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Anti-smoke tekstura

sharplclipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tj napisal @1361622928-U485574.pngNyheq , chyba, ze masz bypasa to wtedy możesz szaleć, ale bypasa znaleźć graniczy z cudem, wiec musisz sam napisać.

Znajdzie, ale jedynie za $$$.

Opublikowano

byl, ale kiedys... a kiedys mozna bylo is modyfikowac bez bypassa a teraz poblokowali, jesli sie mylę to proszę mi to udowodnić :)

Hmm... Pliki smoke nade znajdują się tam gdzie muzzle flash'e bronii. Wkleiłem starego sprite z Distinctive i wszystko śmiga bez żadnych crash'ów. Rzucać smoke nie probowałem bo nie mam na koncie nexon cash ale skoro wszystko działa, to chyba dalej jest tak samo :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Hmm... Pliki smoke nade znajdują się tam gdzie muzzle flash'e bronii. Wkleiłem starego sprite z Distinctive i wszystko śmiga bez żadnych crash'ów. Rzucać smoke nie probowałem bo nie mam na koncie nexon cash ale skoro wszystko działa, to chyba dalej jest tak samo :)

skoro tak mówisz, to pewnie działa, dobrze wiedzieć, bo szczerze mówiąc nie wierzyłem, ze dziala bez bypassa :D

Opublikowano

skoro tak mówisz, to pewnie działa, dobrze wiedzieć, bo szczerze mówiąc nie wierzyłem, ze dziala bez bypassa :D

No widzisz :D Bez bypassa to nie działa Anti Flash, o ile dobrze pamiętam bo długo nie siedziałem w plikach WR. Jednak Anti Smoke dalej działa jak należy :)

@A dla autora:

WarRock > Texture > Sprite

i o ile dobrze pamiętam to były pliki muzzleflash i takie tam. Wymażesz i masz ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...