Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktoś jakąś stronkę na temat boostowania za hajs?

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi mi o to że chciałbym ludzi boostować za hajs ;d ew skiny itp mam g1 i dobijam w tym tygodniu platynke więc ludzi do g1 lajtem mogę carrować dajcie linki jak możecie

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ola boga gold chce boostować, jutro gimnazjum idź poskładać książki

// i za co dajesz mi warny, za prawdę zjebusie ?

Opublikowano

Człowieku, nie bądz śmieszny błagam cie. Boosterzy muszą grać ZAJEBISCIE, oni mają wygrać i koniec, a nie ze gosc da ci konto do wbicia platyny, ty wezmiesz, potrzymasz 2 tygodnie i zrezygnujesz bo "nooby". Dobij challengera/utrzymaj sie w d1 na wescie to pogadamy.

Opublikowano

Hehe śmieszne ;) zrobiłem 10 gier i mam g3 na koncie kuzyna ;p dla mnie to nie problem po prostu rankedów nie gram ;) a wy jesteście żałośni bo opisujecie mnie na poziomie swoich umiejętności... Tylko że jak ja win ratio 80% miałem na 20 gier w goldzie 3 to chyba o czymś świadczy prawda? Pierwszy raz grałem Gnarem i pokonałem typka z diamondu 4 więc zastanówcie się co mówicie bo grałem też na diamonda supporta i platyne adc i jakoś ich pocisnąłem z supportem z silvera więc ogar gimba bo jutro szkoła ;)

Każdy który minął się z tematem dostał zgloszenie poza @2UP bo jest w porządku ;d

Opublikowano

Jak byś miał 80% winratio to byś przeskakiwał dywizje o dwie podczas promo i do tego byś był lepiej jak w gold1 dobij diamencik to można pogadać.

bo i tak czy siak nikt ci nie bedzie wierzyl.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak byś miał 80% winratio to byś przeskakiwał dywizje o dwie podczas promo i do tego byś był lepiej jak w gold1 dobij diamencik to można pogadać.

bo i tak czy siak nikt ci nie bedzie wierzyl.

NA 20 GIER OŚLE ;) kolejne zgłoszenie bo omijacie się z tematem i uznaję to za spam

Hehe poza tym... mając adc 1 farme per minute + first time ori mid no i top lane trynda vs nasus -.- szanse z takim teamem udyrem na junglii nie są duże l2 use brain dude jeszcze ktoś coś? zawsze pare pkt ostrzeżeń dostaniecie

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi mi o to że chciałbym ludzi boostować za hajs ;d ew skiny itp mam g1 i dobijam w tym tygodniu platynke więc ludzi do g1 lajtem mogę carrować dajcie linki jak możecie

Najpierw zastanów się czy dasz radę, bo jeśli 1 dywizję masz wbijać 3 dni to tylko ludzi wkurwisz :P Powodzenia

Opublikowano

Najpierw zastanów się czy dasz radę, bo jeśli 1 dywizję masz wbijać 3 dni to tylko ludzi wkurwisz :P Powodzenia

Dam radę bo patrzyłem na koncie kuzyna ;) jak w 10 gier z unranked wbiłem g3 a radziłem sobie na koncie kumpla plat 3 nie zbyt pro ale jednak lini nie przegrałem to raczej dam ;)

Opublikowano

Dam radę bo patrzyłem na koncie kuzyna ;) jak w 10 gier z unranked wbiłem g3 a radziłem sobie na koncie kumpla plat 3 nie zbyt pro ale jednak lini nie przegrałem to raczej dam ;)

A kuzyn w ostatnim sezonie byl platyną, wygrales 3/10 gier ggwp dla ciebie. Daj sobie chlopie spokoj bo tylko sobie biedy narobisz, jak ktos cie pozwie jak na allegro nie wykonasz uslugi xD

Opublikowano

Nie ma co się brać za elo boosting. Są lepsi boosterzy od Ciebie. Jeżeli napiszesz ofertę na allegro.pl , to co napiszesz , że jesteś Platynką? Od razu wolałbym pójść do jakiegoś diamonda lub challenga, a i na koniec jakbyś miał już klienta to musisz wszystko zrobić w terminie i zgodnie z Twoją ofertą, jak tego nie zrobisz od razu może być jakaś skarga, która może pociągnąć się dalej lub jak to było dziecko tylko będzie płakać , że zabrało z portfela mamy 50zł i straciło... (( NIE BIERZ SIĘ ZA TO ))

a35b901944_alez_skad.jpg

Opublikowano

No to teraz na odpowiedź wszystkich kiepskich nie wierzących do soboty tej soboty dobiję diamonda więc śledźcie mój kanał lub ten temat i wtedy wam się zrobi głupio ;)

Opublikowano

Pro, elo booster z darmowym BoL'em?

http://www.mpcforum.pl/topic/1268268-kiedy-wyjdzie-bol-dla-free-userow/#entry10832471

http://www.mpcforum.pl/topic/1263349-champ-cos-na-mida-dobrego-pod-bola/#entry10790645

http://www.mpcforum.pl/topic/1263074-szukam-skryptow-na-mida-najlepszych-4free-polecenie-postaci/

http://www.mpcforum.pl/topic/1262788-szukam-skryptow-do-bola-najlepszych-4free/

80% win ratio? Szkoda, że w Twoich statystykach oscyluję w granicach ~51% :) Przy ponad 800 rozegranych grach, więc przestań wciskać ludziom głupoty, jaki Ty nie jesteś dobry i fajnie.

Jak chcesz się brać za boostowanie, to wbij platynę maksymalnie na 50 grach, a nie na 800. Powodzenia. :)

P.S

http://www.lolking.net/summoner/eune/36613729

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@ topic wiem co nieco o bostingu, ale z goldem to nie polecam się porywać na boosting, Może udało Ci się pokonać diamonta 4 na linii, który może nie grał pół roku, albo kupił ktoś inny konto, pisałeś, że wygrałeś jedną gre na platynce na kuzyna koncie, spróbuj zrobić serię  conajmniej 10 winów, wtedy pogadamy.

To są tylko moje rady, możesz boostować, tylko jak spadniesz to prawdziwe serwisy będą mieć więcej roboty co dla nas lepiej :)

Do prawdziwego boostingu musisz miec conajmniej d1, żeby być w stanie innch boostować.

mpcSygna.png

Opublikowano

Hehe śmieszne ;) zrobiłem 10 gier i mam g3 na koncie kuzyna ;p dla mnie to nie problem po prostu rankedów nie gram ;) a wy jesteście żałośni bo opisujecie mnie na poziomie swoich umiejętności... Tylko że jak ja win ratio 80% miałem na 20 gier w goldzie 3 to chyba o czymś świadczy prawda? Pierwszy raz grałem Gnarem i pokonałem typka z diamondu 4 więc zastanówcie się co mówicie bo grałem też na diamonda supporta i platyne adc i jakoś ich pocisnąłem z supportem z silvera więc ogar gimba bo jutro szkoła ;)

Każdy który minął się z tematem dostał zgloszenie poza @2UP bo jest w porządku ;d

Tylko że jak ja win ratio 80% miałem na 20 gier w goldzie 3 powiedzieć ci o czym  to świadczy? o zajeb*** farcie że miałeś good team -_- i nic więcej. Nieważne jak grasz waży jest tylko jak gra przeciwnik jak masz zły team przegrywasz to chyba jest logiczne...

"Pierwszy raz grałem Gnarem i pokonałem typka z diamondu 4"

Nie ma się czym chwialiś kogo pokonałeś każdy ma swoje dobre i złe dni...

PS. Nawet jak ty grasz EXTRA dobrze to nie wykierujesz 1 vs 5 :/

Opublikowano

kto ci da konto do boostingu  wiedząc ze jesteś w goldzie? :D

a ogloszenie o boostingu mozesz nawet tutaj napisac w dziale handlu. 

Age is just a number :)

Opublikowano

Nie te konto ;d koleżko @2UP i koniec tematu ciao te konto na mpc też nie moje to po prostu było pytanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...