Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Ale mamy nie patrzeć na cenę czego? Telefonu?

Według mnie najlepszy z tych telefonów co wymieniłeś, to Galacy Ace 2, sam używam i jest dobrze. Telefon nie ma zbytnio dużego ekranu, ale w menu się nie zacina. Jednak telefon do gier to to nie jest.

A to Ace jest. To chwila, muszę ogranąć jeszcze raz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ale mamy nie patrzeć na cenę czego? Telefonu?

Według mnie najlepszy z tych telefonów co wymieniłeś, to Galacy Ace 2, sam używam i jest dobrze. Telefon nie ma zbytnio dużego ekranu, ale w menu się nie zacina. Jednak telefon do gier to to nie jest.

A to Ace jest. To chwila, muszę ogranąć jeszcze raz.

Nie patrzcie na cene bo cena to najmniejszy problem, chodzi o to aby z nich był jak najlepszy. Duży ekran najważniejszy ;)

Opublikowano

Nie patrzcie na cene bo cena to najmniejszy problem, chodzi o to aby z nich był jak najlepszy. Duży ekran najważniejszy ;)

Przepraszam, wziąłem pod uwagę zły telefon. Z tej czwórki, według mnie najbardziej do Twojego opisu pasuje LG Swift L7.

Opublikowano

Przepraszam, wziąłem pod uwagę zły telefon. Z tej czwórki, według mnie najbardziej do Twojego opisu pasuje LG Swift L7.

Tak myślałem, jednakże coś na drugim miejscu ? gdyż to jest licytacja, a ja rzadko je wygrywam :/

Opublikowano

desire x, lepsze od tego całego swifta l7 - chociaż gry się tak nie zacinają.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Co to znaczy cena to nie problem zależy jaki masz budżet podaj konkretnie a nie będę się bawić w zgadywanie. 

PS Desire X ma potłuczony ekran. 

Znaczy to, że masz te aukcje i nie mówisz kup ten bo trochę gorszy ale połowę tańszy...

Opublikowano

Jeżeli szukasz telefonu na dwa lata to na pewno nie znajdziesz go na takiego typu aukcjach i to za taką kwotę poza tym w BCM nie opłaca się brać udziału. Z tych telefonów brałbym LG ale to telefony.. szkoda komentować.

lownfast

Opublikowano

Jeżeli szukasz telefonu na dwa lata to na pewno nie znajdziesz go na takiego typu aukcjach i to za taką kwotę poza tym w BCM nie opłaca się brać udziału. Z tych telefonów brałbym LG ale to telefony.. szkoda komentować.

" Szkoda komentować. " Lepiej niech ojciec kupi Ci telefon za 2 kafle i niech upadnie raz i koniec. Gratuluję.

Stać mnie na najnowszy model telefonu, ale ja potrzebuje telefonu do DZWONIENIA I SMSÓW. A nie do grania w popierdolone gry jak reszta dzieciarni...

Polecam:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Telefon_kom%C3%B3rkowy
Opublikowano

Nie próbuj mnie obrazić ;)  szkoda komentować było odnośnie BCM że nie warto się w takie coś pakować. 

Co do twojego postu to skoro potrzebny Ci TELEFON do DZWONIENIA i SMS'OWANIA to po co dajesz linki do SMARTFONÓW? Przecież one mają więcej zastosowań oczywiście nie tylko gry ale piszesz że telefon potrzebny Ci tylko do dwóch podstawowych rzeczy w takim razie polecam kupić telefon z klawiaturą i wyjdzie Cie to jeszcze taniej. 

lownfast

Opublikowano

Proszę o zachowanie kultury i upokojenie się ;) Według mnie z tych telefonów LG. Skoro do dzwonienia i SMSów to wystarczy. Z potłuczoną szybką nie kupuj, bo się poranisz.

@Castio™

Prosisz o pomoc w wyborze telefonu. Dlatego wybraliśmy z tych. Nie możesz od razu zaczynać kłótni, po tym jak kolega wyżej napisał, coś zgodnego z prawdą - telefonu na dwa lata z potłuczoną szybką nie znajdziesz. Na tych aukcjach telefony po prostu dużo przeszły. Jednak do pisania SMSów wystarczą. Po za tym, daj wypowiedzieć się innym, może zasugerują inny, lepszy pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...