Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy interfejs logowania

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

--

E

--

K

--

L

--

A

--

M

--

A

--

--

--

--

Witam. Udostępniam Wam nowy interfejs logowania który znalazłem w necie :)

Wygląda tak:

131251409567562896583.jpg

Download

https://mega.co.nz/#!d4sgHQBQ!QbhlyczN6A534M8S4N3m3930KtLO-z7zEvYaY7Gkikg

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/336aa03fc7ca82b98628e4f0601a21827f7bf083b9c72bc1a3dcdaf55792ba8c/analysis/1409568811/

Proszę o ściągnięcie jakiegoś % ostrzeżenia :P.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Średni styl oraz klimat.

Do stworzenia tego interfejsu ktoś użył ui od Zielska.

Całość wygląda zbyt banalnie. Użyto fajnej grafiki pod słabą koncepcję.

Opublikowano

Nawet ciekawy interface tylko kijowo że te pochodnie nie mają animacji ;p może wykorzystam :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Darmowa grafika od zielska, ktoś zakodował i gra gitara, lecz osobiście nie przypadło mi to do gustu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nawet niezly , ale czy to jest po polsku ? Znaczy czy wystarczy zmienic w notepadzie czy trzeba obrazki zmieniac.

Opublikowano

Nawet niezly , ale czy to jest po polsku ? Znaczy czy wystarczy zmienic w notepadzie czy trzeba obrazki zmieniac.

trzeba obrazki zmieniac by miec na polski :)

Opublikowano

Średni styl oraz klimat.

Do stworzenia tego interfejsu ktoś użył ui od Zielska.

Całość wygląda zbyt banalnie. Użyto fajnej grafiki pod słabą koncepcję.

a ładnie to się tak reklamować na fb w grupach?

btw. za pliki z innego forum, w dodatku dziadowskie, nie zdejmują %, sam login wygląda kijowo.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt agresywny ten projekt. Wszędzie ostre krawędzie, które w takiej ilości elementów wcale nie wyglądają dobrze. Brakuje tu jakiegoś elementu, który by łączył wszystko w całość. Owszem, wszystko jest wykonane tym samym stylem, ale moim zdaniem za dużo tego na tak małej płaszczyźnie. Ogólnie jak miałbym już tego używać to przyciemniłbym wszystkie elementy o ok 30%, by bardziej je wkomponować w tło. Takie 3/10.

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt agresywny ten projekt. Wszędzie ostre krawędzie, które w takiej ilości elementów wcale nie wyglądają dobrze. Brakuje tu jakiegoś elementu, który by łączył wszystko w całość. Owszem, wszystko jest wykonane tym samym stylem, ale moim zdaniem za dużo tego na tak małej płaszczyźnie. Ogólnie jak miałbym już tego używać to przyciemniłbym wszystkie elementy o ok 30%, by bardziej je wkomponować w tło. Takie 3/10.

A ludzie z innych państw mówią, że wszystko co tworzymy jest za ciemne.

Interface wygląda nawet spoko. Jakbym jakiegoś potrzebował to przerobilbym lekko ten. Dzięki :)

*z tego co wiem, nie zdejmuja procentów za wstawkę z innego forum

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

A ludzie z innych państw mówią, że wszystko co tworzymy jest za ciemne.

Interface wygląda nawet spoko. Jakbym jakiegoś potrzebował to przerobilbym lekko ten. Dzięki :)

*z tego co wiem, nie zdejmuja procentów za wstawkę z innego forum

Możliwe, że tak jest chociaż sam się z tym nie spotkałem. Wczoraj przeglądając forum miałem podpięty monitor CRT na którym były dobrze widoczne różnice w oświetleniu tła i elementów nałożonych na nim. Dlatego napisałem, że przyciemniłbym je, bo tło po rozjaśnieniu wyglądałoby fatalnie i przyciemnienie tych elementów akurat w tym przypadku uważam za mądre. Zwyczajnie wygląda mi to na zbyt naświetlone.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...