Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Optifine 1.7.10 LITELOADER

HeroGraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vitam Vszystkich i najpierv chcialbym przeprosic za nie pisanie klavisza nad s ale mi sie popsul i uzyvam "V" ale przejdzmy do sedna.

Chcialbym vam zaprezentovac przerobke moda optifine pod liteloader 1.7.10 podziala vam ale nie vyszuka v liteloaderze v minecrafcie, mozecie np. vgrac sobie na 1.7.10 zan mape, i jednoczesnie optifine, vszedzie szukalem optifine, nigdzie nie bylo viec ja go zrobilem, i mam nadzieje na + :)

Optifine 1.7.10 LITELOADER!:
http://minecraftherograj.cba.pl/Pobierz/optifine_1.7.10.litemod

Mod jest przerobiony tylko i vylacznie przeze mnie a viem ze pol osob bedzie sie podavalo za "autora" przerobki

Licze na
vielki +! i zycze milego grania!

Opublikowano

w W masz, kopiuj sobie :D

Zupełnie nie widzę sensu tej modyfikacji, przecież jest optifine na 1.7.10, poza tym optifine jest na forge więc na niego tez mozna wgrywac minimapki i w ogole wszystkie mody na forge ;___;

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Ale ja np. nie moglem znajsc mini mapy pod 1.7.10 nie na liteloadera, i odkrylem problem, vgracie optifine i nie dziala zan mini map.... ;/ a bylo zbyt pieknie, no ale jesli ktos czystego optifine, to serdecznie polecam temat

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz to sie srednio przyda bo Voxel lapa jest na Forge i o ile sie nie myle dziala tez bez Forge, pozatym samemu mozna zrobic OF + Litle Loader'a.

Jak nie masz W to chociarz napisz 2x V i wyjdzie W zobacz: VV vv, lub skopiuj W w.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...