Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ma mieć VIP na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Otwieram już niedługo serwerek EasySurvival , jest jak na razie wszystko dopracowane , i zwracam się do was z pytaniem co chcielibyście żeby miał VIP? Czy tak jak wszystkie serwery tego typu , Set 4/3 , 5/3/2 , i jakiś łuk :D. 10 koxów , 15 refili + /tpspawn , /sethome , /home , /tpa.

Czy coś innego?

P.S /kit vip będzie w drugi dzień zabawy aby każdy był sprawiedliwie potraktowany.
(albo po 1,30h)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Moim zdaniem gotowy set dla vipa to trochę na start jak PayToWin (a w szczególności takich jak ty tam dałeś)... nie lepiej dać większy drop itemów / expa ? ponieważ to nie jest zbyt sprawiedliwe niech vip tez coś robi żeby "mieć". Dałym jeszcze np. /hat, kolorek na czacie walący się w oczy, niech inni czekają np. na home / spawn a vip krócej itd.

Opublikowano

Moim zdaniem gotowy set dla vipa to trochę na start jak PayToWin (a w szczególności takich jak ty tam dałeś)... nie lepiej dać większy drop itemów / expa ? ponieważ to nie jest zbyt sprawiedliwe niech vip tez coś robi żeby "mieć". Dałym jeszcze np. /hat, kolorek na czacie walący się w oczy, niech inni czekają np. na home / spawn a vip krócej itd.

Czy przeczytałeś pierwsze zdanie?

"Siemka otwieram już niedługo serwerek EasySurvival" , to po co dawać większy drop itemów? ;3 (p.s wszystko jest po 5-10 %) A tak btw. /kit vip jak pytałem jest po jednym dniu albo po 1,5h (1h30min) Kolor jest ;) , /hat wprowadzę. Gracze muszą robić Różdzkę na spawn , a vip ma /tpspawn. Gracz 10 sek , VIP 5 ;)

Opublikowano

Czy przeczytałeś pierwsze zdanie?

"Siemka otwieram już niedługo serwerek EasySurvival" , to po co dawać większy drop itemów? ;3 (p.s wszystko jest po 5-10 %) A tak btw. /kit vip jak pytałem jest po jednym dniu albo po 1,5h (1h30min) Kolor jest ;) , /hat wprowadzę. Gracze muszą robić Różdzkę na spawn , a vip ma /tpspawn. Gracz 10 sek , VIP 5 ;)

sorka, myślałem że jak "easy" to bd mniej potworków, drop niż na normalnym survie większy itd. ;/, i tak sb pomyślałem, lecz nw czy to bd najlepsze, mianowicie mógłbyś dać im np. jeszcze jajko konia na start albo jakiegoś innego stworzenia/eń ;>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref 
Podawajcie więcej propozycji ;)

Czy dodać kilof (dla vip'a) 
Wydajność 3165 lvl na 50 użyć z unbreakingiem 10?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...