Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa szkoła? Jak wrażenia?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Temat dla osób które poszły do nowej szkoły. Więc jak oceniacie swoją nową szkołe i klase?

Szkoła taka nwm w miare jest za to klasa z*******a,mamy w klasie 18 dziewczyn na 23 osoby <3

Ogólem LO wydaje się z*******e,chętnie bede przychodził do tej szkoły a jak u was? Dzielcie sie wrażeniami xD

Opublikowano

Jeśli masz przychodzić do szkoly tylko po to, aby patrzeć na dziewczyny, to lepiej odpuść sobie edukację.

Opublikowano

Jeśli masz przychodzić do szkoly tylko po to, aby patrzeć na dziewczyny, to lepiej odpuść sobie edukację.

Co k***a?

Przeczytaj jeszcze raz :

"Temat dla osób które poszły do nowej szkoły"

To już nie można cieszyć sie że ma sie dużo dziewczyn w klasie? Homo czy co? lel

Opublikowano

Co k***a?

Przeczytaj jeszcze raz :

"Temat dla osób które poszły do nowej szkoły"

To już nie można cieszyć sie że ma sie dużo dziewczyn w klasie? Homo czy co? lel

Cieszyć się możesz po zajęciach. Zależy jeszcze jakie są. Bo u nas dziewczyny to 2:1, ale żadna ładna

Opublikowano

GAY ALERT

Wracając do tematu, mam 14 osób w klasie (prywatna szkoła). :p

Opublikowano

wychowawca na razie wygląda na osobe która nie wie co się dzieje (może dlatego że jest nowy(a raczej nowa) w tej szkole)

1/3 ludzi znam, polowa gra w csgo, czas zmienic gre ;_;

200m do szkoły kocham <3

­

Opublikowano

Wychowawca mierny, wydaje sie być okej, lecz czas pokaże. 29 chłopaków 0 dziewczyn, ku**wa. <_<

Pewnie kilku jeszcze odejdzie, większość wygląda na ludzi którzy całkiem nie mają pojęcia o informatyce (technikum informatyczne).

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

kurde jutro sie zgubie i nie bede wiedzial gdzie isc szukajac mojej nowej klasy

Bedzie dobrze xD Ja znam już całą szkołe wiem gdzie co jest. Plan jest wywieszony dla każdej klasy więc lajcik.

Już nam wychowawca zapowiedział kilkudniową wycieczke w tym miesiącu,przedewszystkim po to żeby sie lepiej poznać.

Typek uczy religii,wosu coś takiego. Dziewczyny same takie słodkie,0 dresiar i jp. 0 P****ów w szkole. No może jedną ciote widziałem w rurkach ale w sumie jest z*********e. Do tego koło szkoły mam piekarnie,kauflanda,pizzerie,rynek no k***a żyć nie umierać. Czuje że to będą najlepsze 3 lata w moim życiu ;)

Opublikowano

VirQu masz szkołę jak marzenie, zamień się chętnie ci oddam pokolenie GKS, JPkowców, Dresów, no i raczej tyle naliczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...