Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Jungle

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję uniwersalnego zestawu run TYLKO pod jungle AD. Postacie którymi gram to udyr,warwick,xin zhao,master yi,lee sin.

Chciałbym żeby miały sporo attack speeda i nie wiem czy dawać movement speeda.Doradźcie coś.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLordeVasto  

Runy nic specjalnego.

@olekar

Słuchaj, też gram na Jungle, np. Ja gram Khazixem 

Runy Quinty 3 DMG , 9mark (dmg) 9xseal armor

i glyph Wszystko na Cooldowny ;)

Albo inne kombinacje np. z Speed Attakiem.

Opublikowano

Jeśli chodzi o runki pod te postacie, to według mnie powinno się robić stronę pod as. 3x as quint, 9x as mark, 9x armor seal/ pomieszane z armor per level, na glyphach można kombinować, 6x cdr, 3x mr per leve, 9x mr per level, 3x cdr, 6x mr per level. Ta strona nie będzie skalować się tylko z Lee Sinem, gdzie powinny być grane 3x Ad quinty i Ad marki. Testowałem trochę runy pod jungle i nawet dobrze się gra na obecnych runach dla adc, 1x AD quint, 2x as, 9x ad mark, 9x armor seal/ pomieszane z armor per level, lub można też dać hp per level kilka, 9x as glyph, lub mr jeśli planujesz wczesne ganki.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...