Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wtyczką.

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj nie chciał mi się zaktualizować Origin. Więc postanowiłem odpalić przez wtyczkę. Pokazało mi, że jej nie mam więc muszę pobrać ponownie. Pobrałem, kliknąłem zainstaluj, ale jej nie ma. Podczas instalacji pokazane jest jak pasek dochodzi do ok. 40%(jak by były) i się to wyłącza. Myślałem, że to normalnie, a pliki itp są na dysku. Jednak w przeglądarce nic nie ma. To sobie odpuścłem. Dzisiaj odpalam BF3 przez Origin i pokazuje mi, że muszę pobrać wtuczkę. I teraz ta zasrana wtyczka uniemożliwia mi grę. (Przęgladarka to Chrome.)

yiWCsl1.png
Opublikowano

@kooles007

To wytłumacz mi, dlaczego wcześniej mi odpalało z Google Chrome, a teraz nie? (I mam chrome 32 bity)

Nie mam pojęcia co znowu zwalili... przekazałem tylko informację, że takowy problem na Chromie występuje, oraz "rozwiązanie"(zmiana przeglądarki)

BUHAHAHAA a co jak ja mam 32 bity ...

BUHAHAHAA a może na 32 bitach też jest problem... ? na pewno pisali o 64, jak widać 32 też to samo...                                                                               lol

Opublikowano

Problem rozwiązany, teraz o dziwo mi działa. (Prawdopodobnie w najnowszej wersji wtyczki rozwiązano ten problem)

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...