Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadanie z dywizji

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dopiero dołączyłeś do dywizji, to możesz przegrać 6 pod rząd a jeżeli już miałeś wcześniej ileś LP i spadłeś do 0 to wystarczy przegrać jedną gre na 0ptk i spadasz :/

Opublikowano

To zależy tylko od twojego mmr jeśli masz wysokie to musiałbyś przegrać z 10 meczy aby spaść lecz gdy masz niskie możesz spaść nawet po 3-4 przegranych swoje mmr możesz oszacować po tym jak dużo lp dostajesz po wygranej i jak dużo ci zabiera po przegranej niestety dokładnie określić tego nie można 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

no to na ile przegranych jak dostaje 26lp za wygrana i -15lp za przegrana?

Dokładnie i tak się tego nie da ocenić, ale sądze że gdzieś po 5 meczach, bo mmr dość dobre.

279981407253602336505.png
Opublikowano

By nie robić nowego tematu napisze tu, Grałem sobie rankeda tam wygrałem gre + 20lp następna gra za wygraną 10lp WTF? i teraz tak za wygraną 15-19 a za przegraną -22lp czemu tak jest? po jednym meczu tak mi się zmieniło? Czy to możę być od tego że akurat 100 gier rozegranych w lidze mi wbiła?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

By nie robić nowego tematu napisze tu, Grałem sobie rankeda tam wygrałem gre + 20lp następna gra za wygraną 10lp WTF? i teraz tak za wygraną 15-19 a za przegraną -22lp czemu tak jest? po jednym meczu tak mi się zmieniło? Czy to możę być od tego że akurat 100 gier rozegranych w lidze mi wbiła?

Skoro tak jest to tak ma byc i nic nie zrobisz, slabe mmr, graj i wygrywaj wiecej niz przegrywasz to wroci do normy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Znowu wychodze z pytaniem, a mianowicie jesli mam s1 i gram z kolega z s2 duo to bedzie mi spadac MMR? bo ostatnio zdobyłem z 3x win streaki 3,4,3 i wgl nic sie nie podnioslo nadal -21 za lose i 16 za win

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...