Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenośny głośnik

ZiMpLe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od pewnego czasu planuję zakup przenośnego głośniku. Od razu rzucił mi się w oczy beatbox od beats lecz stwierdziłem ,że nie chcę wydawać tyle kasy. 

Znalazłem 3 głośniki lecz nie moge się zdecydować który lepszy , generalnie są w tej samej cenie. 

1. Beats Pill - 

2. Sony SRS X3

3. Sony SRS X5

I tutaj mam kilka pytań. Czy beats pill jest wgl. wart swojej ceny ? Gdyż sam już nie wiem. Czytałem troche recenzji no ale wiadomo jednak taka druga inna i no ciężko podjąć decyzje. Druga sprawa jaka jest różnica między SRS X3 ,a X5 ( oprócz ceny ). 

Dodam iż od głośniku oczekuję w miare głośnego dźwieku oraz dobrego bassu , więc prosił bym o radę. Oczywiście jeżeli ktoś ma inne propozycje w cenie ok. 800 zł to piszcie. Z góry dziękuje , i pozdrawiam :) 

Opublikowano

Moim zdaniem beats'y są przereklamowane. No ale, to tylko moja, subiektywna opinia. Tak jak sam pisałeś. Ile ludzi tyle opinii. Dlatego w wyborze słuchawek / głośników decydują czynniki, które każdy z nas odbiera inaczej. "Polecane" czyli kupione przez pewną ilość osób, z których większość z nich była zadowolona pod względem jakości (dźwięku i wykonania), funkcjonalności i ceny.

Według mnie możesz spojrzeć na Bose SoundLink Mini.

http://www.valuebasket.pl/pl_PL/Bose-SoundLink-Mini-Bluetooth-Speaker/mainproduct/view/13928-AA-NA?gclid=CP2jt7aQwMACFfOhtAodGnUAJw

Miałem przyjemność z tą firmą kilkakrotnie, ten głośnik był przeze mnie "osłuchany" przez kilka godzinek i byłem pod bardzo miłym wrażeniem. Na prawdę przyjemnie grał, z niskimi częstotliwościami radził sobie dobrze, jest lekki, szybko łączy się z telefonem, a dźwięk szedł bez zakłóceń. Z tego co wiem, na baterii trzyma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...