Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadużycie ELITEMODERATORA

bartek1507

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jak w prosty sposób zgłosić takiego gracza, który nadużywa "władzy" i dodatkowo załączyć filmik, ktoś może objaśnić w kilku prostych krokach?

Opublikowano

Wiele elite kicka dlatego, że ktoś jest lepszy od niego, bądź wyrzuca za dana broń (duale, cqb). To jest banowane pod rangą elite abusing.

Z tego co ja wiem można go zraportowac dając ss'a, gdy jest pokazana kolejka głosowania nad słusznością wyrzucenia i elite daje powód np stupid turkey, polacky, no dual, no camp itp.

Do 2 pierwszych przykładów dojdzie np rasizm.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

kiedys mialem napisane w pokoju no spec i wywalelem specow to jakis cwaniak major wszedł i napisał ze dostane bana za wyrzucanie specow, jak chce miec no spec to zebym kupil duty roster ...

Opublikowano

No tylko że ja mam filmik już na YT i nie wiem czy podać link czy tam jest jakiś upload na stronie? i jak to opisać żeby było skuteczne?

Podaj link do filmiku i tyle.

Co do nadużyć, to wywalanie za duale/turrety etc nie jest banowane, o ile elit mod w nazwie poda no turret/no duals, może też napisać w czasie gry, gdy zobaczy, że ktoś wystawia turreta, a jeżeli nie przestanie, to wtedy może go kicknąć. Bo jak to w opisie jest napisane? Elit mod może wywalać ludzi, którzy nie przestrzegają jego zasad gry.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dla mnie screen nie byłby dowodem... Bo skąd mogę wiedzieć co robił przed tym? Mógł nie być od razu kicknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...