Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okno gry zmniejszyło się, przez co nie jestem w stanie grać

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okno logowania zmniejszylo sie do malych rozmiarów przez co w ogóle nie mogę się zalogować i zmienić rozdzielczości.

5022914095149481172657.png

Deus vult

Opublikowano

okno logowania zmniejszylo sie do malych rozmiarów przez co w ogóle nie mogę się zalogować i zmienić rozdzielczości.

5022914095149481172657.png

Nie wiem, co zmajstrowałeś, ale może spróbuj rozpakować klienta gry jeszcze raz... powinno pomóc.

Opublikowano

Czasami mi się tak robiło, kiedy zmniejszałam okno gry... ale po restarcie GRY wszystko wracało do normy. Wydaje mi się, że jedyne co możesz w tym przypadku zrobić to rozpakować ponownie klienta albo nawet i pobrać, a jak nadal nie będzie działało to możesz i system przeinstalować. :P  Nie mam pomysłu. 

Opublikowano

Wejdz: LC>Data>Etc i znajdz pliczek DisplaySize, wpisz "800 600". Okno lc bedzie sie otwieralo w rozdzielczosci 800x600, lecz mozesz ustawic jak Ci sie podoba.

Opublikowano

Wejdz: LC>Data>Etc i znajdz pliczek DisplaySize, wpisz "800 600". Okno lc bedzie sie otwieralo w rozdzielczosci 800x600, lecz mozesz ustawic jak Ci sie podoba.

chłopie jesteś wielki !

Deus vult

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...