Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - K1?

Solkert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Ostatnio wkręciłem się w Warrocka po dłuuuuuuuugachnej przerwie i jestem lekko w szoku. Kiedyś (tj jakieś 4-5 lat temu) każdy dążył do latania z Famasen i MP7A1. Dzisiaj każdy(no prawie), nawet z goldem, lata z K1 kolorowym. Coś w tej broni zmienili, czy co się stało że nagle jest taka OP?
P.S jeszcze mam pytanie takie. MP7A1 jest od 21 lvla - dlaczego udało mi się ją kupić za Dinary na 1 lvlu i czy mogę tak z inną bronią zrobić ? :)
P.S2 jeśli chciałbym kupić K1 to jaka jest różnica między zwykłym, różowym i złotym - poza oczywiście kolorem ;)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

1. Dlaczego każdy biega z K1? Może dlatego że jest tania, trafia się często w Supply box i jest to bardzo dobra broń

2. Od czasu gdy wprowadzili system tworzenia broni, MP7A1 jest od pierwszego lvl i nie potrzebujesz premuim aby kupic ta broń ( podobnie z DSR1 i SCAR)

3. K1 Gold różni się recoilem, a pink ma chyba takie same statystyki.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

K1 pink ma takei same staty jak zwykłe.

Tylko gold i snow mają inne staty.

Ludzie biegają z K1 gdyż to jedna z najlepszych broni na meda/eng i jest on f2p ;) 

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...