Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam profesjonalnego technika Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Witam

Polskie serwery Metin2 schodzą na psy.

Już nie chce pisać o tych które startują o 18:00, a padają o 18:05 bo to kompletne dno..

Inne serwery są w miarę stabilne lecz brakuje im uroku w sensie że są robione ''bez głowy''

To wystarczające argumenty aby zmusić mnie do rozpoczęcia pracy nad nowym stabilnym oraz dobrze przemyślanym serwerem.

Już od dłuższego czasu w wolnych chwilach siedziałem przed kompem i myślałem nad serwerem który będzie wyjątkowy.

Wkońcu zakończyłem swoją prace, mam gotowy plan serwera który z pewnością zainteresuje graczy Metin2

Serwer jest gatunku HARD / MEDIUM w różnych aspektach gry.

Szczególną uwagę zwracałem na to aby przywrócić dawny klimat Metin2

Choć nie będzie to taki sam klimat jak na pierwszych globalach lecz będzie to serwer z ŚWIEŻTM klimatem.

Większość serwerów tego typu jest kojarzona z ciągłym expem, dropem i ulepszaniem..

W moich planach widnieje o wiele bardziej rozwinięta rozgrywka oraz większa rywalizacja.

Ok przejdźmy do konkretów.

Poszukuje PROFESJONALNEGO technika który:

- Potrafi postawić serwer Metin2 od A do Z

- Potrafi wprowadzić nowości

- Potrafi wyeliminować bugi

- Ma doświadczenie z serwerami na dedyku

- Ma ukończone 18 lat

- Posiada zasoby wolnego czasu

Technik może wziąć ze sobą znajomego który pomoże mu z serwerem :) ( max 1 osoba )

Jaka jest moja rola w tym projekcie?

Oferuje przemyślany plan serwera

Sponsoruje wszystko aby serwer stał stabilnie (pieniądze roli nie grają)

Sponsoruje reklamy na wielką skale (na serwerze oczekuje 3k graczy)

Oferuje duży % z IS

Pytania kierować na PW nie będę podawał GG bo do niektórych nie dociera że współpracuje tylko z PROFESJONALNYMI technikami.

Chętnie mogę wejść na TS aby pogadać z technikiem na temat projektu.

Dziękuje za poświęcenia chwili

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak dla mnie to zbyt różowo to brzmi. Już miałem do czynienia z takimi co mieli 10 tyś budżetu na serwer ale jak przyszło do kupienia dedyka lub reklamy to : "Sorry ale wczoraj przepiłem cały hajs".

Druga sprawa jest taka że na MPC nie znajdziesz ogarniętego technika, ci co szukają sponsorów na mpc to w 95% nołnam-y lub ludzie o 150 nickach którzy nic nie potrafią. Robią jeden serwer - pada , nowy nick robią drugi.

Bo ci bardziej ogarnięci sponsorują się na własną rękę lub piszą do swoich zaufanych sponsorów.

Trzecia sprawa to taka żebyś nie pisał + 18 bo prawda jest taka że jest paru "dzieciaków" którzy ogarniają w uj lepiej niż ci + 18.

Opublikowano

Jak dla mnie to zbyt różowo to brzmi. Już miałem do czynienia z takimi co mieli 10 tyś budżetu na serwer ale jak przyszło do kupienia dedyka lub reklamy to : "Sorry ale wczoraj przepiłem cały hajs".

Druga sprawa jest taka że na MPC nie znajdziesz ogarniętego technika, ci co szukają sponsorów na mpc to w 95% nołnam-y lub ludzie o 150 nickach którzy nic nie potrafią. Robią jeden serwer - pada , nowy nick robią drugi.

Bo ci bardziej ogarnięci sponsorują się na własną rękę lub piszą do swoich zaufanych sponsorów.

Trzecia sprawa to taka żebyś nie pisał + 18 bo prawda jest taka że jest paru "dzieciaków" którzy ogarniają w uj lepiej niż ci + 18.

Dlatego ja chce zrobić wszystko profesjonalnie i przemyślanie bo wtedy wiem że pieniądze które zainwestuje zwrócą mi się, a serwer będzie stał dalej i dalej przynosił korzyści.

Oczywiście Item Shop nie będzie wypchany po brzegi xD co więcej w Item Shopie nie będzie czegoś takiego jak PET :)

Napisałem że nie chce osób poniżej 18 lat ponieważ zaczęła się szkoła, a nie chce takiej sytuacji że dzwonie do technika, a on mi mówi że lekcje odrabia :D

Opublikowano
Napisałem że nie chce osób poniżej 18 lat ponieważ zaczęła się szkoła, a nie chce takiej sytuacji że dzwonie do technika, a on mi mówi że lekcje odrabia 

Dzięki :/. Jednak pamiętaj młodsi mogą się okazać lepsi.Im szybciej ktoś zrobi tobie pliki tym większe będzie prawdopodobieństwo ujawnienia się bugów. 

Opublikowano

A nie lepiej byłoby za te pieniądze których nie żałujesz zamówić pliki u jakiegoś dobrego technika? Znaleźć takiego całkiem profesjonaliste będzie ciężko, tak jak kolega wyżej wspominał Oni wolą pracować na zlecenie. Pozdrawiam PS. Jak dla mnie mógłbyś zejść z tych 18 lat, bo i tak osoby powyżej osiemnastki mogą nie mieć czasu.

Opublikowano

Zmiany w wymaganiach

Po opiniach userów doszedłem do wniosku że technik poniżej 18 roku życia również może się doskonale sprawdzić zatem postanowiłem nieco obniżyć wymagania wiekowe.

Wymagania wiekowe 16 lat +

Opublikowano

*nie ważne

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

NADAL AKTUALNE

TO ŻE ZMIENIŁEM WYMAGANIA WIEKOWE NIE ZNACZY ZE PRZYJMUJE AMATORÓW :)

WIĘC PROSZĘ ABY PISAŁY OSOBY KTÓRE MAJĄ SPORE DOŚWIADCZENIE W TYCH SPRAWACH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...