Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM'em na dedyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

2232414095051881215903.png

1. Nick  z  Gry:

Snajperovsky

2. Imię:

Hubert

3. Wiek:

17Lat 

4. Zainteresowania:

Sport (głownie  piłka  nożna  oraz  koszykówka)
Informatyka
 Muzyka ( pop  oraz  rap  [ale  nie  bluźnierczy])

5. Ile  dziennie  czasu  możesz  poświęcić  na  potrzeby  Gry  ?

Na  pracę  na  serwerze  mogę  poświęcić  nawet  do  5-6  godzin  dziennie w sobotę i niedzielę(weekend). Natomiast w dni robocze maksymalnie do 3godzin. (Wiadomo szkoła)

6. Czy  kiedykolwiek  byłeś/łaś  GameMaster'em  na  innym serwerze  jeżeli  tak  podaj  dowody:

Szczerze to nie. Byłem GM na jakimś serwerze hamachi, ale tylko przez kilka dni potem serwer upadł. Jedyny dówód to moje słowa. Jednakże byłem administratorem wielu serwerów Counter-strike. Także wiem jak postępować z graczami lub odnajdować się na danym stanowisku, chociaż to nie to samo.

7. Czy  posiadasz  mikrofon? 

Tak.

8. Czego  od  nas  oczekujesz?

Przede  wszystkim  szacunku  oraz  zaufania.
Zrozumienia,  gdy  nie  będę  miał  na  coś  ochoty  oraz  jakiś  rozmów  ponieważ  nudno  trochę  "GM'ować"  samemu  w  grze,  a  wiadomo,  że  gdy  posiada  się  zgrany  team  to  na  serwerze  nie  będzie  nudno. 
Dużego  zaangażowania  w  prowadzenie  serwera.

9. Jak  oceniasz  swoje  umiejętności  w  tej  dziedzinie  (rozwiń  swoją  wypowiedź)

Moje umiejętności oceniam jako dobre, aczkolwiek jest kilka rzeczy, których nie jestem w stanie zrobić. Ale wciąż codziennie się uczę więc nie musicie się obawiać, a jeżeli nie będę wiedzieć jakiejś rzeczy to przecież po to jest Team, żeby sobie pomagać.

10. Kontakt(GG,Skype,Email): 

Steam: Snajperovsky
GaduGadu: 50309731
 Teamspeak3 (IP podam  na  pw)
 Prywatna wiadomość na forum.

11. Co  wyróżnia  Cię  od  innych?  (prosimy  o  wyczerpującą  wypowiedź) 

Nic  mnie  nie  wyróżnia.  Wszyscy  jesteśmy  ludźmi.  Nie  jestem  wulgarny  i  nie  mam  w  zwyczaju  kogoś  obrażać,  a  jeśli  ktoś  ma  do  mnie  "spiny"  najpierw  chce  wyjaśnić  o  co  chodzi,  a  potem  dojść  do  bezproblemowego  rozwiązania  konfliktu.
Nie  jestem  żadnym  "chamem",  jestem  bardzo  cierpliwy  i  sprawiedliwy.

12. Kilka  słów  o  sobie: 

Mieszkam  w  Ostrołęce  w  województwie  mazowieckim.  Posiadam  dwóch  starszych  braci  i  dwie  starsze  siostry. (Tak  wiem  mam  zajebi*cie :P). Mam  17lat,  lubię  wyjść  na  boisko  z  kolegami  pograć  w  piłkę  oraz  koszykówkę.  Młody,  zdolny,  pełen wigoru,  szalony,  a  zarazem  opanowany.  Taki  prosty  człowiek  z  poczuciem  humoru.  Jak  każdy  posiadający  gorsze  i  lepsze  dni.  W  większości  te  lepsze  mam     :).  Zawsze jestem pozytywnie nastawiony do czegoś za co się zajmuję.

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...