Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakupiłem VIP Bola i nie wiem za bardzo jakich bym mógł używać skryptów do wyjścia z platyny tak więc : 
1. Jakie są najlepsze skrypty do VIP Bola (Jak można to proszę od linka)
2. Jakie postacie są najlepsze do platyny.

3. Czy jak nie będę używał exploitów, ale jak ktoś mnie nagra jak używam bola to mogę dostać bana?

4. Proszę o jakieś porady co do Bola co i jak ustawić :P

graphic.png

Opublikowano

Mogę odpowiedzieć Ci na pytanie 3, bo już mi lud odpowiedział: Jeżeli nie używasz exploitów to mogą Ci ssać pałkę ;P  W sumie na 2 też: Cassio, Kata(czekasz na odpowiedni moment i heja banana), Ryze i Syndra ofkurs :P

Pasjonat
Opublikowano

2. Adc/miderzy

4. Nie zapominaj o brain.lua. Nigdy.

3. Jeżeli nie wysnajpisz Norberta G. w jego serii i nie użyje swojego spella- "Znajomości w riot" to nie masz szans na bana.

.

Opublikowano

Cześć, zakupiłem VIP Bola i nie wiem za bardzo jakich bym mógł używać skryptów do wyjścia z platyny tak więc : 

1. Jakie są najlepsze skrypty do VIP Bola (Jak można to proszę od linka) CassWhooping, Evadee/ezEvadee, rengar i nidalee od QQQ, mehAIO <333

2. Jakie postacie są najlepsze do platyny. Syndra,Kata,Cassio,Xerath

3. Czy jak nie będę używał exploitów, ale jak ktoś mnie nagra jak używam bola to mogę dostać bana? Moze dostaniesz moze nie, nie polecam uzywac

4. Proszę o jakieś porady co do Bola co i jak ustawić :P Zalezy od skryptu w mehAIO Xerath RSnipe -> Advenced -> Use Packets ON , Ping if enemy is killable OFF

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...