Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić na 47lv? Metin2 Global

BiczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Gram wojownikiem body 47lv.

Skille: Berek M6, Aura M5

Hp: 13k

Atak: 640-707 (z aurą)

Deff: 356

Broń: Rib 9 36sr kd+4 // Fms 9 37sr kd+4

Mam nadal expić na BO czy lecieć już do V2?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

carv2.jpg

Opublikowano

Możesz lecieć do v1 zbierać całego spota na szponach z buffem, albo możesz próbować w v2 w mniejszych ilościach. Od razu mówię, że bez buffa będzie ciężko.

Opublikowano

Cisnij na BO 

Dasz rade , w spocie na lajcie :P buff i go :D do tak 60 moze potem ezoty w swiatyni

Do 60 na BO? Większej głupoty to ja nie czytałem. 

@t. 

Na BO exp do 48, potem exp jest masakryczny. Po wbiciu 48 zainwestuj w lepsze eq, m.in. tarcza na 41 z nno, smocza +9 z kd i dobrymi bonami, bądź łuską +7 i wyżej. 

Gdy zrobisz już eq, leć zobaczyć czy ogarniesz w v1(z buffem) big spota(przedostatnia komnata), gdy dasz radę i exp będzie Ci dobrze leciał, to możesz męczyć się tam do 55. 

Po wbiciu 55, jak dasz radę zrób eq i męcz się w v2 po 2/3 grupki, aż do 61 po tarczę, gdy będziesz miał już tarczę, oraz zbr. na 61(najlepiej +8/9) ogarniesz pół komnaty, z dobrym buffem nawet i całą. 

Gdy nie będziesz dawał rady z 55 do 61 w v2, męcz się w v1 do 61. 

Legenda
Opublikowano

Z buffem możesz spokojnie cisnąć do lochu pająków, jeśli takiego nie posiadasz i nie chcesz go robić to do świątyni lub na BO samemu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Buffa mam 35lv, a eq praktycznie całe +9 smierta 2k hp, żelak +8, 5katna +8, ebo+9, srebrna +9, buty, naszyjnik z 1500hp

carv2.jpg

Opublikowano

ja jak pamiętam to od 50-53 w v1 na szponach biorąc całego spota wbiłem na jednym pd 1h. Spokojnie możesz tam do 60 posiedzieć a jak będziesz miał 2 pdki to jest kwestia 4-5h. Ktoś tutaj wspomniał o nno, bzdura totalna najważniejszy jest blok i def w v1 na szponach to samo w v2 na szponach. Jeżeli będziesz miał buffa 35lvl 2 mki  400 def i dobrą ebo branse to dasz radę bez problemu (rozumiem, że śmiertelna jest +7/8/9 z pz i 10% do pz)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...