Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się robić reset konta?

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy opłaca się robić reset konta? Czyli wyzerować wszystkie staty, badania itp z całego konta? Mam 2 premiumy, ale one zostają, mam linię ruskich HT do IX tieru oraz TD też do IX. Amerykańskie HT do VIII. I to tyle z bardziej rozwiniętych. Staty mam słabe. To główny powód. 890 WN8... słaboo. Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Ja bym zresetował zaczać od nowa z doświadczeniem już jakimś jest o wiele lepiej ni i oczywiście staty BDB

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Pytania typu czy opłaca się coś mimo iż tylko osoba pytająca może sobie na to odpowiedzieć zawsze mnie rozśmieszają. Jeżeli jesteś graczem który musi mieć minimum 2k WN8 bo inaczej nie może z duma spojrzeć kolegą prosto w oczy no to rób te konto o ile masz tyle czasu by znowu piąć się w górę i rozwijać konto przez tyle czasu by uczestniczyć jakoś w klanach, a jeżeli nie to graj tym kontem WN8 ZAWSZE można sobie podreperować grając dobrze, a tak na prawdę jeżeli masz takie WN8 i masz tylko jeden 9T to nie sądzę byś był fioletowym graczem więc uważaj gdy zrobisz nowe konto i nie miał zonka że twoje WN8 jakoś mocno nie podskoczyło bo jeszcze się załamiesz i dojdziesz do wniosku że straciłeś dużo czasu bo robić 2 konto tak na prawdę bez efektu. 

76561198013232167.png

Opublikowano

Witam. Czy opłaca się robić reset konta? Czyli wyzerować wszystkie staty, badania itp z całego konta? Mam 2 premiumy, ale one zostają, mam linię ruskich HT do IX tieru oraz TD też do IX. Amerykańskie HT do VIII. I to tyle z bardziej rozwiniętych. Staty mam słabe. To główny powód. 890 WN8... słaboo. Z góry dzięki za odp.

Skoro masz 890 wn8 znaczy że grasz słabo i po resecie może uzyskasz coś koło 1100 . Ledwo.

Reset tylko dla fioletu .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie. Sam gram na poziomie 1500-200wn8, myślałem że jak będę grać op tankami to staty zrobią się fioletowe. Nie ma sensu resetować konto jeśli nie jest się skillzordem, a jak się już nim będzie, to szkoda tych XXk bitew.

Opublikowano

Jedynym sensem resetowania kont jest uzyskanie fioletowych statystyk, aby dołączyć do najlepszych klanów. Ale jak nie masz mocno fioletowych z ostatniego 1000 bitew to zdecydowanie tego nie rób, bo osiągniesz może 1500 WN8 a stracisz mnóstwo czasu.

Opublikowano

Jednak nie resetuje konta. Mam wyebane już na to. Będą się poprawiać to dobrze :) I tak teraz lepiej bo kiedyś było dużooooo gorzej. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...