Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o mnie: Mam na imię Kamil, lat 16. Będę uczęszczał do technikum informatycznego, klasa I. . Mieszkam w Radomiu. Interesuje się informatyką, głównie programowanie. W metina gram w sumie ok. roku. Przeważnie na serwerach prywatnych easy/medium. Najpierw jak większość grałem na PL na Onyksie. Po ok. 2 miesiącach przeszedłem na serwery prywatne. Ytian, Balmora, Avalon, Metin5, Xenox, Extreme itd.

Doświadczenie: GM nie miałem przyjemności być, ale kiedyś trzeba w końcu spróbować. Znam część podstawowych komend GM, a jeśli jakiejś bym nie znał, bądź o niej zapomniał szybko takową odnajdę. Potrafię zorganizować event OX, ZUO.

Oferuję: Kulturę na wysokim poziomie, sumienność, sprawiedliwość, brak jakiejkolwiek faworyzacji. Doskonałą ortografię oraz przestrzeganie zasad. Mikrofon + TS3, a także dyspozycyjność (ok. 5h dziennie na tygodniu, 10h+ na weekendzie)

Oczekuję:  Dobrego kontaktu z administracją, miłej atmosfery.

Kontakt ze mną:
GG: 46333713;
PW

Opublikowano

Polecam sprawdzic czy Pan UP oraz Pan 2 UP nie sa powiązane tym samym Ajj Pii  :)

Co do podania tomam wrażenie że chcesz się tylko pobawić komendami i ewentualnie zbanowac kilka botów :)

Praca GMa to funkcja dla kogoś odpowiedzialnego, kogoś kto ma dużo wolnego czasu i kogoś zaufanego :)

NEUTRAL :D

Opublikowano

Polecam sprawdzic czy Pan UP oraz Pan 2 UP nie sa powiązane tym samym Ajj Pii  :)

Nie jesteśmy. ;)

Co do podania tomam wrażenie że chcesz się tylko pobawić komendami i ewentualnie zbanowac kilka botów :)

Praca GMa to funkcja dla kogoś odpowiedzialnego, kogoś kto ma dużo wolnego czasu i kogoś zaufanego :)

Wrażenie rzecz osobista, każdy może odczuć inne. Czas można zawsze wygospodarować, co do zaufanie, zależy od osoby. Jestem odpowiedzialny i, mimo że nie miałem GM wiem, że nie jest to łatwe zajęcie.

Opublikowano

To było śmieszne wręcz, zobacz kiedy założyliśmy konta na tym forum. Potem zadawaj pytania.

Dziękuję za uwage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...