Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Jestem Nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem : uruchamiam gre wpisuje pasy loguje sie i gdy sie zaloaduje wyskakuje mi bład tresci " Unable to run the game due to the client file being corrupted." tłumaczenie : "Nie można uruchomić gry z powodu uszkodzenia pliku klienta" nie wiem o co kaman ktos mi pomoze

Bywalec
Opublikowano

Masz spatchowanego Metin2 Jezeli chcesz grac na prywatnym serwerze to zainstaluj metina wrzuc spol i odpal przez Spol

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Mam taki problem : uruchamiam gre wpisuje pasy loguje sie i gdy sie zaloaduje wyskakuje mi bład tresci " Unable to run the game due to the client file being corrupted." tłumaczenie : "Nie można uruchomić gry z powodu uszkodzenia pliku klienta" nie wiem o co kaman ktos mi pomoze

Włoncz 3 razy CA!!Ja tak miałem i za 3 włonczeniem ca mi sie naprawiło a jak ci sie ie naprawi to przeinstaluj Ca

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj do nowej lokacji folderu i usuń orginalny folder NEXONA.... w tedy będzie ci działać na 100% , już kiedyś w ten sposób pomogłem paru osobą na tym forum

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Hogan jesteś żałosny. Też mam ten problem i nie mogę go rozwiązać

. Tak wiem że temat sprzed 2 lat ^^

Już wcale nie działa obojętnie co nie zrobie to wyskakuje Unable to run the game due to the client file being corrupted.

Edytowane przez Kamperus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...