Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA_SA.EXE - przestał działać.

Icemajor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z plikiem gta_sa.exe, gdy odpalam ten plik niestety przed MENU gra się wyłącza i pokazuje się komunikat: gta_sa.exe przestał działać. Chciałbym dodać, że gra nie jest piratem, jest z płyty, lecz z powodu tego, że nie mam napędu CD, zgrałem pliki na pendrive'a, dlatego używam również cracka, być może w tym leży wina. Wcześniej gra działała; nie było problemów. Mam Windowsa 8.

Opublikowano

Ref.

Zgrałeś GTA? Czy instalkę GTA? Bo jeśli zgrałeś na pendriva i próbujesz odpalić. To w życiu nie pójdzie. Powinieneś zgrać to co masz na płycie a nie to co się robi po instalacji. Po takich operacjach gra często się psuje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chodzi o to, że zgrałeś folder GTA. A nie instalkę którą sie instaluje gta ;)

Po zgraniu samego folderu gra też będzie działać, nie musi być instalowana, przecież ludzie wrzucają grę na hostingi bez instalki, rozpakowujesz i grasz. 

Opublikowano

Może jest potrzebny patch (jeżeli masz wersję 1.00) lub musisz włączyć grę w zgodności z Windowsem XP (jeżeli w W8 jest taka możliwość).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...