Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile będzie mi sie pobierał bf4 przy 4mb

xlenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz DL 4 megabajty czy 4 megabity?...

I proszę, zrób sobie jeden temat i tam zadawaj wszystkie pytania, a nie 4 dziennie...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Masz DL 4 megabajty czy 4 megabity?...

I proszę, zrób sobie jeden temat i tam zadawaj wszystkie pytania, a nie 4 dziennie...

mam mbps

Opublikowano

Ehh... obstawiam, że megabity, bardziej prawdopodobne. Przy stałych 4Mbps jakieś 12 godzin, bo waży ponad 20GB z tego co pamiętam.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ehh... obstawiam, że megabity, bardziej prawdopodobne. Przy stałych 4Mbps jakieś 12 godzin, bo waży ponad 20GB z tego co pamiętam.

a jak będę pobierał na origin i mi sie wyłaczy przez cwk to sie wstrzyma czy będę musiał od nowa pobierac

Opublikowano

Wydaje mi się że zamknięcie Origina jest równoznaczne z anulowaniem pobierania, więc musisz je najpierw wstrzymać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wydaje mi się że zamknięcie Origina jest równoznaczne z anulowaniem pobierania, więc musisz je najpierw wstrzymać.

aha to kiepsko

Opublikowano

wziołem przez cwk i sie wstzrymało

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W win7 i win8/8.1 robisz to tak:

Z menu start wybierasz: Zmień moment przejścia komputera w tryb uśpienia.

860031410621461524248.jpg

Potem ustawiasz wszystko na: nigdy.

426281410621461524248.jpg

Opublikowano

bo kazdy pc jest chyba ustawiony na zasypianie i kazdy musi chyba recznie odznaczyc przynajmniej ja to zrobilem bo pobieram 25 gb przy 600 kbs max no w nocy 1 mb to troche uciazliwe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...