Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I:SS się nie włącza

mianod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak zaczne od tego że zrobiłem formata pc przedtem wszystko ładnie śmigało ale komputer odmawiał mi posłuszeństwa więc musiałem zrobić tego formata. Teraz jak włączam gre przez steam to launcher normalnie się odpala, lecz gdy klikne play game launcher znika a gra sie nie pojawia. reinstall steama i infe nie pomógł macie jakieś pomysły co zrobić?

Opublikowano

Zawsze w takich przypadkach robisz sprawdzenie plików gry. Czyli wchodzisz w bibliotekę steam, tam klikasz PPM na Infestation Survivor Stories. Po tym klikasz właściwości. Otworzy Ci się okienko, na górze bierzesz zakładkę 'Pliki lokalne', tam wybierasz 'Sprawdź spójność plików gry'.

............

Opublikowano

Pobierasz launchera z of. strony:

http://infestationmmo.com/download/

Logujesz sie, pobiera Ci "nowego" ISSa, grasz.

Steam nie jest potrzebny by grac w ISSa. Jedyny minus jest taki, ze ten "nowy" zajmie Tobie, kolejne pare giga ;)

P.S.

Choc ISS na steam i ten ktorego pobierasz, to jedno i to samo, to sa zainstalowane w innych miejscach. Jeden w katalogu Steam, a ten "nowy", klasycznie w Program files i na pulpicie bedziesz mial dwie ikonki ISSa :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...