Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka moich pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim!

Zazwyczaj to ja odpowiadam na pytania w tym dziale, a nie robię tematy z moimi pytaniami, ale nie grałem dużo na globie i potrzebuję porady tych, którzy grają długo :)

No więc chciałbym wrócić na globa i mam co do tego kilka pytań.

Zaczynajmy!

1.Czy jak wpiszę klucz prepaida na zamrożonym koncie to czy będzie można grać, czy trzeba mieć jakiś unfreeze kod? 

(na to pytanie widziałem gdzieś odpowiedz w jakimś temacie, więc tak da się :D ) - jaki ja jestem wspaniałomyślny! sam odpowiadam na swoje pytania...

2.Mam monka 90lvl, zrobię na nim SoO w całości i go odstawię, na wod'zie będę grał pewnie hunterem. Jak kupię woda to mam boost do 90, a jak postać ma 60lvl lub wyższy to automaty cznie zboosuja mi sie 2 profesje, więc wbić hunterowi 60lvl i czekać do woda, a w tym czasie robić inna postać? Wiem, że mogę kupić teraz klucz, ale ja chcę pudełko :D 

3.Następna sprawa jest taka, że będą nowe modele postaci i chciałbym zrobić postać na tym nowym modelu i zobaczyć jak będzie wyglądać, a nie żeby mi aktualizowali stary.

Będzie się dało po wprowadzeniu nowych modeli zmienić sobie np. kolor skóry czy coś? 

4.Jaką 3 postać wylewelować? 

5.Co opłaca się lub co wy robicie przed nową ekspansją? 

6.Czy wy też tak macie, że piszecie temat 40 minut? -,-

To chyba wszystko! Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

1: Tak będziesz mógł grać.

2: Osobista kwestia, ale ja bym ci polecał wziąć boosta, skoro Monkiem grać nie będziesz.

3: W opcjach grafiki ma być możliwość zmiany detali postaci z starych na nowe i vice versa.

4:To już kwestia osobista, bo zależy czy grasz PvP czy PvE.

5: Przed dodatkiem to raczej nic, ale zaraz będzie world event z patchem 6.0.2.

6: Nope...

Opublikowano (edytowane)

1: Tak będziesz mógł grać.

2: Osobista kwestia, ale ja bym ci polecał wziąć boosta, skoro Monkiem grać nie będziesz.

3: W opcjach grafiki ma być możliwość zmiany detali postaci z starych na nowe i vice versa.

4:To już kwestia osobista, bo zależy czy grasz PvP czy PvE.

5: Przed dodatkiem to raczej nic, ale zaraz będzie world event z patchem 6.0.2.

6: Nope...

2.No, ale ja chciałem teraz kupić prepaida i grać, a ten boost profesji jest dla mnie dobry bo obecnie nie mam żadnej na globie.

3.Mi chodziło o to, że np. jak się wybiera twarz, kolor skóry itp. podczas tworzenia postaci czy to będzie można zmienić po updacie modeli (recustomize)?

4.Poleć mi jedną postać do pvp, a drugą do pve.

5.Nie wbijać capów czy coś?

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

2.No, ale ja chciałem teraz kupić prepaida i grać, a ten boost profesji jest dla mnie dobry bo obecnie nie mam żadnej na globie.

3.Mi chodziło o to, że np. jak się wybiera twarz, kolor skóry itp. podczas tworzenia postaci czy to będzie można zmienić po updacie modeli (recustomize)?

4.Poleć mi jedną postać do pvp, a drugą do pve.

5.Nie wbijać capów czy coś?

3. To będą po prostu nowe modele wprowadzone w takim sensie, że zostaną te same tylko zostaną poprawione. Można to przedstawić w takim sposób, że z hd robą full hd :) 

4.  Druid do wszystkiego dobry ;D Albo palek :D 

5. Golda zbierać :) Zawsze lepiej mieć nadmiar golda na nowy contencie. Nie wiadomo czego mozna sie spodziewać :)

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

3. To będą po prostu nowe modele wprowadzone w takim sensie, że zostaną te same tylko zostaną poprawione. Można to przedstawić w takim sposób, że z hd robą full hd :)

4.  Druid do wszystkiego dobry ;D Albo palek :D

5. Golda zbierać :) Zawsze lepiej mieć nadmiar golda na nowy contencie. Nie wiadomo czego mozna sie spodziewać :)

3.Mi chodziło o to, że np, na nowych modelach będzie jakaś inna fajna twarz i np. po zmianie modelu chciałbym sobie to wszystko poustawiac od nowa.

4.Druid - co do wszystkiego to i do niczego! Sam nie wiem czy grać mele czy range bo do pvp bardziej mele mi pasuje bo nie musze uciekac przed wrogiem, bawic sie w slowy itp. a do pve to tylko hunter bo stoisz w moejscu i rotacje robisz do tego mozesz sie ruszac, nie trzeba stac, taka bardzo aktywna klasa :D To jaki melas jest mocny w pvp (w miarę żeby nie było jakichś skąplikowanych mechanik)?

Są może gdzieś opisane zmiany w klasach na wod lub może jest jakiś filmik na youtube?

Opublikowano

3.Mi chodziło o to, że np, na nowych modelach będzie jakaś inna fajna twarz i np. po zmianie modelu chciałbym sobie to wszystko poustawiac od nowa.

4.Druid - co do wszystkiego to i do niczego! Sam nie wiem czy grać mele czy range bo do pvp bardziej mele mi pasuje bo nie musze uciekac przed wrogiem, bawic sie w slowy itp. a do pve to tylko hunter bo stoisz w moejscu i rotacje robisz do tego mozesz sie ruszac, nie trzeba stac, taka bardzo aktywna klasa :D To jaki melas jest mocny w pvp (w miarę żeby nie było jakichś skąplikowanych mechanik)?

Są może gdzieś opisane zmiany w klasach na wod lub może jest jakiś filmik na youtube?

a co do pvp ogólnie :D

Weź przykład z tego mistrza :D 

To jest ukryta treść, proszę

Oglądałem jego live. On to normalnie gra jak robot :O

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

a co do pvp ogólnie :D

Weź przykład z tego mistrza :D

To jest ukryta treść, proszę

Oglądałem jego live. On to normalnie gra jak robot :O

To na pvp teraz tylko 550ilvl? Zastanowię się nad tymi klasami i napisze które mi się podobają, to wtedy wybierzemy.

Edit:

Mam monka na 90lvl, którym gram na pve ale on mi się nudzi. Dokończę na nim SoO i go zostawię.

Na 100% będę robił huntera bo to jest moja main klasa, nie wiem co mi odbiło z tym monkiem no ale teraz już wiem, że czymkolwiek bym nie grał to zawsze będę wracał do hunta. Tym huntem wbiję 60 lvl i zostawię go, żeby go zboostować.

No i potrzebna mi 3 klasa, żeby po wbiciu 60lvl'a na huncie mieć co robić, ta klasa będzie raczej pod pvp no i mam do wyboru: locka, maga, warka i dudu.

W pvp mogę również pograć tym hunterem lub monkiem, ale i tak muszę zrobić następną postać.

Opublikowano

To na pvp teraz tylko 550ilvl? Zastanowię się nad tymi klasami i napisze które mi się podobają, to wtedy wybierzemy.

Edit:

Mam monka na 90lvl, którym gram na pve ale on mi się nudzi. Dokończę na nim SoO i go zostawię.

Na 100% będę robił huntera bo to jest moja main klasa, nie wiem co mi odbiło z tym monkiem no ale teraz już wiem, że czymkolwiek bym nie grał to zawsze będę wracał do hunta. Tym huntem wbiję 60 lvl i zostawię go, żeby go zboostować.

No i potrzebna mi 3 klasa, żeby po wbiciu 60lvl'a na huncie mieć co robić, ta klasa będzie raczej pod pvp no i mam do wyboru: locka, maga, warka i dudu.

W pvp mogę również pograć tym hunterem lub monkiem, ale i tak muszę zrobić następną postać.

Weź warka :) Zawsze to jakaś odmiana bo przerzucisz się na plate :D

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

Weź warka :) Zawsze to jakaś odmiana bo przerzucisz się na plate :D

No to chyba tyle, jak będę miał jeszcze jakieś pytania to napiszę, a jak nie to poproszę o zamknięcie tematu, więc jeszcze nie zamykać!

Opublikowano

No to chyba tyle, jak będę miał jeszcze jakieś pytania to napiszę, a jak nie to poproszę o zamknięcie tematu, więc jeszcze nie zamykać!