Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się zmieniło?

dziki1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, 3 lata nie grałem. Dużo się zmieniło? Ominęło mnie coś ważnego, jak np. rewolucja, w wyniku której można już grać w lola za pomocą jednej ręki i odpowiedniego programu? Czy nadal wszystkie ładne panie grają na wschodniej platformie? Czy nadal trzeba zbierać 2 tygodnie na jedną postać? Czy nadal nerfią wszystko po kolei, czy zmienili politykę? Czy pokazałby mi ktoś to i owo zakładając, że spadam na 1level?

Wbrew pozorom pytam całkiem serio, hehehehe. Serio, serio. Dojebie milion lajków pod każdym postem!

Opublikowano

Zmieniły sie skille niektórych starych postaci.

Są programy przy których wystarczy ci tylko Spacja i myszka.

Na niektóre postacie wystarczy 1 dzien, na niektóre max tydzien.

Nadal nerfią słabe postacie, a dobre zostawiają.

Reworkują grane postacie, nerfią nie grane.

A dziewczyne sie widuje raz na 1000 gier bo boją sie przyznać do płci bo napalone 10 latki wypisują potem głupoty.

W sezonie 3 zaczeła sie era wyzywania od polaczków itp. , wiec nie można nawet przyznać sie do narodu(mimo tego, że piszesz po angielsku i masz angielski nick i tak cie wzywywają od Polaków wiec w sumie to nie ma znaczenia)

Opublikowano

1. Jak chcesz ułatwiaczy to BoL :) botoflegends.com

2. Postacie które są słabe mają nerfa, a OP dostają buffy

3. Teraz nie ma tak jak kiedyś, że walka 1v1 trwała dobre pół minuty, tylko assassin wpada i znikasz po sekundzie

4. Ja tam na 1 postać za 6300 zbieram w tydzień max więc :P

5. Więcej trolli i wybustowanych noobów

6. W gold/silver/bronze trzeba carrować mecz żeby wyjść :) Twoje team mate to zawsze derpy

7. Wstyd się przyznać, że jestes PL

8. Kilka dobrych itemków doszło i inne mety :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Zmieniły sie skille niektórych starych postaci.

Są programy przy których wystarczy ci tylko Spacja i myszka.

Na niektóre postacie wystarczy 1 dzien, na niektóre max tydzien.

Nadal nerfią słabe postacie, a dobre zostawiają.

Reworkują grane postacie, nerfią nie grane.

A dziewczyne sie widuje raz na 1000 gier bo boją sie przyznać do płci bo napalone 10 latki wypisują potem głupoty.

W sezonie 3 zaczeła sie era wyzywania od polaczków itp. , wiec nie można nawet przyznać sie do narodu(mimo tego, że piszesz po angielsku i masz angielski nick i tak cie wzywywają od Polaków wiec w sumie to nie ma znaczenia)

Kurde, wpadłem. Nie było tego pytania. :ninja:

Nadal ciężko jest z komunikacją po angielsku?

Opublikowano

Praktycznie każdy potrafi podstawowy angielski używany w Lolu przynajmniej po 30 Lvlu, czasem jacyś ruscy sie trafią ale jest ich coraz mniej bo mają własny serwer.

Opublikowano

Dobra, koledzy, niech nic was nie powstrzymuje przed umieszczeniem w tym temacie kolejnych, równie ważnych informacji! Lajkami zalałem was tak, jak Johnny Sins aktorki w filmach, należało się wam za profesjonalną pomoc. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...