Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam gre na serwerze atlantiss i podczas tworzenia postaci nie wyświetla mi sie w ogole postać jak bedzie wyglądac znaczy ten cały podgląd help

Pobierz od nowa gre moze? Nie wiem czy tam jest jakaś opcja napraw, jak się użyje to pewnie pobierze grę z battle netu. Jak zrobisz postać to w grze wszystko jest ok?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jeśli pobrałeś ich mini-clienta (jak takowego mają nie wiem) to bardzo możliwe że nie widzisz postaci bo pobierają się tekstury itp. Client który oni proponują ma na starcie 18 mb co sugeruje że jest "samo ściągający się".

2sbu2dv.png

Opublikowano

Jeśli pobrałeś ich mini-clienta (jak takowego mają nie wiem) to bardzo możliwe że nie widzisz postaci bo pobierają się tekstury itp. Client który oni proponują ma na starcie 18 mb co sugeruje że jest "samo ściągający się".

Czyli że z czasem powinno być ok? A i za pierwszym razem hak uruchmiłem gre to logowanie na postać ładuje sie ekran i nie widać końca
Opublikowano

Czyli że z czasem powinno być ok? A i za pierwszym razem hak uruchmiłem gre to logowanie na postać ładuje sie ekran i nie widać końca

To normalne jak pobierasz mini clienta :) Są tylko pliki które umożliwiają gre, a cała reszta pobiera się w tle. Stąd występują lagi :D

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...