Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

xartesss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że połowie osób działa dany teamspeak3 a połowie nie. Tym osobom co nie działa wyskakuje komunikat This server is blacklisted. Refusing to connect. Wiec mam pytanie co można z tym zrobić jeśli ts3 działa połowa osób siedzi na tym ts a połowa wbić nie może?

10357513946586272408.png

Opublikowano

To znaczy, że Twój serwer jest na czarnej liście. Może łączą się pod domene starą która jest podpięta pod stary serwer, który był na czarnej liście? Napisz mi na pw IP serwera to wejdę i ogarniemy co nie co i Ci wytłumacze.

Opublikowano

To znaczy, że Twój serwer jest na czarnej liście. Może łączą się pod domene starą która jest podpięta pod stary serwer, który był na czarnej liście? Napisz mi na pw IP serwera to wejdę i ogarniemy co nie co i Ci wytłumacze.

Starą domenę ?! Stary Serwer ?! 

Sam jesteś stary, wypisujesz swoje teorie wyciągnięte z dupy...

Sewer dostał dodany na czarną listę, po restarcie klienta każdy dostanie taki komunikat: "This server is blacklisted"...

Proponuję szybką zmianę adresu IP serwera oraz przekierowanie domeny na nowe IP.

Dodatkowo możesz być pewny że ktoś popdpie*** cie do teamspeak.com. ;/

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Starą domenę ?! Stary Serwer ?! 

Sam jesteś stary, wypisujesz swoje teorie wyciągnięte z dupy...

Sewer dostał dodany na czarną listę, po restarcie klienta każdy dostanie taki komunikat: "This server is blacklisted"...

Proponuję szybką zmianę adresu IP serwera oraz przekierowanie domeny na nowe IP.

Dodatkowo możesz być pewny że ktoś popdpie*** cie do teamspeak.com. ;/

Co Ty pierdolisz typie? Po 1 to nie jest jego serwer - łączy się na niego ze znajomymi. Człowieku, brak mi słów wielki znawco, który dostaje bl co tydzień za swoją crackowaną licencje.

Jeżeli Domena jest podpięta pod serwer na black list to będzie takie powiadomienie, jeżeli odepnie domeme z tego serwera i podepnie pod inny, który nie jest - będzie łączyć normalnie i nie pierdol głupot bo te niektóre Twoje posty nie mają sensu.

Opublikowano

Jeżeli serwer teamspeak3 został dodany do Blacklist'y w trakcie, gdy na serwerze przebywały osoby, nie dostaną one kick'a ale nie połączą się już ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...