Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać?

Vladmir69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema planuje pobrać WOT.

Chciałbym się zapytać czy opłaca się grać.

Czy nie jest ta gra za montonna?

Co w niej jest fajnego?

I czy pójdzie mi na kompa:

Przechwyt_eanahpe.PNG

21d5195.png

Opublikowano

Jasne że opłaca się grać. Gra ciągle się rozwija, absolutnie nie jest monotonna, znajduje się w niej bardzo dużo map, każda bitwa jest inna.

Co jest w niej fajnego? Fabuła, to przede wszystkim. A tak na serio to grafika dość ładna, a będzie jeszcze lepsza, to że każda bitwa jest inna, wymaga myślenia i umiejętności, bardzo jest rozwinięty E-Sport i gdy będziesz Skillzordem można zarobić bardzo duże pieniądze (ale to miejsce dla elit).

PS Nie słuchaj się osób typu "ziutek" czy jak mu tam. On ma swój świat, dla niego WT for ever.

Gra powinna pójść, ale nie podałeś karty graficznej, co jest bardzo ważne. 

Opublikowano

Procka masz fajnego,ram też grafika to pewnie ości tak samo jak Moab

Fajne w grze są czołgi

Nie jest monotonna no chyba że brakuje ci 1 punktu exp alb 1 kasy by kupić czołg :D

Opublikowano

Procka masz fajnego,ram też grafika to pewnie ości tak samo jak Moab

Fajne w grze są czołgi

Nie jest monotonna no chyba że brakuje ci 1 punktu exp alb 1 kasy by kupić czołg :D

Jak brakuje 1 expa do nast. czołgu, to można wykorzystać free expa, a jak pomimo tego, że masz free expa brakuje nadal 1expa, to zagraj bitwę, bo szkoda większej ilości wolnego doświadczenia. Jak brakuje kasy, to najlepiej zagrać bitwę zarabiaczką, bo kupisz czołg i nie będzie starczyć na pociski, wyposażenie itp.

Opublikowano

Jak brakuje 1 expa do nast. czołgu, to można wykorzystać free expa, a jak pomimo tego, że masz free expa brakuje nadal 1expa, to zagraj bitwę, bo szkoda większej ilości wolnego doświadczenia. Jak brakuje kasy, to najlepiej zagrać bitwę zarabiaczką, bo kupisz czołg i nie będzie starczyć na pociski, wyposażenie itp.

Napisałem dla przykładu -,-

Opublikowano

A ile trwa tak +- runda?

Są klany?

Zajmuje 4GB raze,m tak?

Czy są turnieje takie światowe co organizuje intel w lolu?

Czy gra jest w polskiej wersji?

Patrzałem się na panel sterowania i piszę że  Zgodność mam "dobrą"

@Juri.  ?

@NiemaSkilla  ?

21d5195.png

Opublikowano

A ile trwa tak +- runda?

Są klany?

Zajmuje 4GB raze,m tak?

Czy są turnieje takie światowe co organizuje intel w lolu?

Czy gra jest w polskiej wersji?

Patrzałem się na panel sterowania i piszę że  Zgodność mam "dobrą"

@Juri.  ?

@NiemaSkilla  ?

1. 6 - 8 minut trwa średnio bitwa (moja).

2. Tak są klany i jest ich sporo. 

3. Tak, bardzo często są, teraz był w Kolonii.

4. Tak.

5. Tutaj liczy się karta graficzna, więc ją musisz nam podać.

Opublikowano

Podałem w temacie.

Sorry że was tak pytam.

Czy jest coś  takiego jak KD Ratio.

Czy są czesto aktualizacje.?

@Juri. 

@kYRA.

@NiemaSkilla

Aktualizacja są raz na 1 - 2 miesiące.

KD Ratio jest tylko ogólne.

Opublikowano

Tutaj nie liczą się kille... tutaj się liczy dmg i nikt na KD nie patrzy tylko jest taki wskaźnik specjalny (wn8)

Opublikowano

I tak warto wrócić ;p 

W przyszłości dojdzie coraz więcej czołgów, modele HD, Havo. Gra w żadnym wypadku nie jest monotonna bo każda bitwa zaskakuje, w każdej bitwie dzieje się coś innego ;) 

Opublikowano

Nie najgorasza . Na średnich Ci pójdzie

Czoo? Nie ma opcji na niskie przy dobrej ilości fps. Minimalne, bo ta grafika jest słabiutka.

Opublikowano

Czoo? Nie ma opcji na niskie przy dobrej ilości fps. Minimalne, bo ta grafika jest słabiutka.

Taka słabiutka, że Crysis 3 na niskich przy 1920x1080 wyciąga średnio 20fpsów...

Średnie pójdzie ok.

Opublikowano

Dziwne, mam lepszy procek, 4 razy więcej ramu i o maksymalnych nie ma mowy. Widać optymalizacja się poprawiła.

Opublikowano

to nie wiem czemu ja na maks grafice gram bez lagów

bo od 9.0 obojętnie czy na maks czy na niskich... ja na minimalnych mam 25 fpsów a na maksymalnych... 25 fpsów :P dlatego gram na maksymalnych bo chociaż lepiej wygląda a tak samo działa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...