Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amumu gold

Penetruje brązy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie najlepsza w goldzie do jungli  moim zdaniem jest Vi..

minionek_5956.png

Opublikowano

Są lepsze picki niż to gówno które można bez problemu counterjunglowac. Np Vi, J4, Pantheon, Elise, Evelynn, Lee Sin 

Ty myslisz ze w goldzie ludzie mysla o counterjunglowaniu? AHAHAH

Amumu nawet w Diamencie kosi.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

yup, amumu jest mocny i warto go brać, kupisz ten itemek na ap z spirit stone (nazwa mi wypadła z głowy) a potem już pod tanka i jest miazga :)

<>

Opublikowano

Jak zabiorą pierwsze blue to odstaje do końca gry

Każdy mądry jungler pójdzie na jego reda i go zabierze przy okazji zabijając mumie lub wymusić spalenie flesza

Imo w late całkiem całkiem, ganki też spoko

­

Opublikowano

Nowy itemek 32px-Quill_Coat_item.png połączony z 32px-Spirit_Stone_item.png daje możliwość zrobienie solo dragona w 6 minucie.

Q to bardzo dobry skillshot z dobrym czasem stuna i skalowaniem ap.

W i E bardzo pomagają w czyszczeniu jungli a Ultimate dopasowuje się praktycznie to każdego team compu.

Żeby wycisnąć wszystko co najlepsze z tej postaci trzeba wiedzieć bardzo dużo o junglowaniu ale sama mechanika postaci jest łatwa.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Amumu bardzo dobry ale dopiero po 6 lv. Bandaż naprawdę ma daleki zasięg, stunuje, jeszcze to ulti... naprawdę dobry do ganków i TF. Zawsze warto go brać, tylko trzeba ogarniać + 80% tank, 20% ap

916741414680034286162.png

Opublikowano

a jaki build runy i specki

Tak trudno samemu poszukać?

to np.

lolpro.com/guides/amumu/86-amumu-guide-jungle-by-crs-pat

Opublikowano

Daje radę ale ma wolną jungle na tym poziomie warto brać kogoś kto szybko ją czyści. Da to ci przewagę nad przeciwnym junglerem (counter jungle)

Opublikowano

Jestem po 1 rankedzie i stwierdzam że jest średni fakty są takie że miałem staty 6/8

ale mokai probowal solo barona miał low

przyszli z jego teamu ja q na triste ult smite steal baron team się wbil i triple dla mnie 

ale i tak lose. ..

Dzikson48_eune_64_5_logo.png

Opublikowano

Bo Amumu to champ, który tylko gankuje a w jungli to bierze tylko buffy taka prawda. Coś jak Nautilus.. jak nie wygrasz linii dla sojuszników to gówno i jest lose

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...