Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

PROBLEM wywalanie

Liszowski321

Pytanie

Opublikowano

czesc bede pisał na szybko bo zabardzo pisać nie mogę. cały czas coś mnie wywala np jak teraz coś pisze to cały czas coś mnie wywala i od nowa muszę kliknąć na to pole żeby coś napisac ale to nie tylko w mpc forum to jest ogólne jak gram w gry to mnie z niej wywala albo jak gram w srajkrafta to esc mnie wywala wszystko sprawdziłem klawiatura sprawna mam laptopa z firmy lenovo oraz windows 7 , virusów żadnych nie mam skanowałem  10 razy prosze o szybką pomoc!!

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywala Cię, to znaczy? Minimalizuje, crashuje?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

ani to ani to jak oglądam np jakiś filmik to nie pauzuje tylko pokazuje się ten pasek zadań co masz go na dole, albo jak gram w minkrafta to cały czas esc do menu wywala albo jak teraz pisze to co 4 sekundy musze zaznaczać pole do pisania ;----: żadnych procesów nie mam włączonych 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...